Home SPORTS NEWS «O Άλβες προσφέρθηκε να μου δώσει το σηκώτι του»

«O Άλβες προσφέρθηκε να μου δώσει το σηκώτι του»


 

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε ο Ερίκ Αμπιντάλ στην εφημερίδα «L’Equipe», λύνοντας την παρεξήγηση με την Μπαρτσελόνα, αλλά και αποκαλύπτοντας μια άγνωστη ιστορία με τον Ντάνι Άλβες.

Απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

Πρόσφατα έκανες μια δήλωση που η Μπαρτσελόνα αρνήθηκε κατηγορηματικά. Έχεις επικοινωνήσει μαζί τους;

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Μπαρτσελόνα. Τα πάντα είναι ξεκαθαρισμένα. Αυτά που είπε η Μπαρτσελόνα και αυτά που είπα εγώ είναι αλήθεια. Κανένα πρόβλημα με κανέναν. Ούτε με τον Σάντρο Ροσέλ, ούτε με τον Θουμπιθαρέτα, ούτε με τους οπαδούς. Είναι όλα καλά. Θα επέστρεφα στη Βαρκελώνη με τη χαρά που είχα πάντα.

Πιστεύεις ότι το μέλλον σου συνδέεται με τη Μπαρτσελόνα;

Έχω μια συμφωνία με τον σύλλογο η οποία λέει ότι αν ο παίκτης δεν είναι ενεργός πλέον γίνεται δ/ντης σχολών ποδοσφαίρου σε όλον τον κόσμο και είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα αποδεχθώ αυτή την πρόταση.

Ήθελα να συνεχίσω στη Μπαρτσελόνα αλλά πιο πολύ ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πήρα αυτό που ήθελα. Οι αμφιβολίες για την υγεία μου ήταν φυσιολογικές. Τώρα είμαι τέλεια.

Για τις σχέσεις του με τον Βιλανόβα είπε: «Θα ήθελα να διευκρινιστεί αυτό το σημείο. Σε καμμία περίπτωση δεν είπα ότι αν ήταν ο Τίτο δεν θα ακολουθούσα και αν ήταν ο Πεπ θα ακολουθούσα. Έχω ζήσει πέντε χρόνια με τον Βιλανόβα και τέσσερα με τον Γκουραδιόλα. Ο Πεπ ήταν πιο άμεσος. Δεν έχω κάτι με τον Βιλανόβα.»

Για τον Ντάνι Άλβες που πήρε τον αριθμό του αποκάλυψε: «Η ιστορία μου με τον Ντάνι ξεπερνάει το γεγονός ότι πήρε το Νο22. Όταν έπρεπε να χειρουργηθώ ήθελε αν μου δώσει το σηκώτι του. Προφανώς δε θα γινόταν γιατί είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.Η σχέση μας έχει φτάσει πέρα από τη φιλία».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr