Home SPORTS NEWS Δε βιάζεται να ανανεώσει ο Ινιέστα

Δε βιάζεται να ανανεώσει ο Ινιέστα


Η ανανέωση του συμβολαίου του Αντρές Ινιέστα δεν πρόκειται να είναι εύκολη δουλειά για τη Μπαρτσελόνα. Ο διεθνής Ισπανός δεν βιάζεται να υπογράψει και μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί την πρώτη προσφορά που του έκανε η ομάδα του.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε η πρώτη και μοναδική συνάντηση των δύο πλευρών. Σε αυτή οι μπλαουγκράνα του πρότειναν ένα συμβόλαιο μέχρι το 2018 με λίγο λιγότερα χρήματα από αυτά του Λιονέλ Μέσι. Αυτό σημαίνει πως θα έπαιρνε 12 εκ. ευρώ συν τα μπόνους.

Ο Ινιέστα όμως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την προσφορά αυτή, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι τον νοιάζει να είναι ο πρώτος, ο δεύτερος ή ο τρίτος καλύτερα αμοιβώμενος παίκτης της Μπάρτσα.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται χωρίς όμως να γίνονται γνωστές τελευταίες λεπτομέρειες. Ο Ινιέστα ξέρει ότι αυτό θα είναι το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του καθώς θα τηρήσει τη δέσμευσή του με την Μπαρτσελόνα μέχρι τα 34. Επιπλέον ο παίκτης δυσαρεστήθηκε από την αποπομπή του Έμιλι Ρίκαρτ, ενός γυμναστή, με τον οποίο είχαν πολύ καλές σχέσεις.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr