Home SPORTS NEWS Κορυφή με Πάντεφ η Νάπολι, έπαιξε ο «Φέτφα»! (vid)

Κορυφή με Πάντεφ η Νάπολι, έπαιξε ο «Φέτφα»! (vid)


Ο Γκόραν Πάντεφ πήρε το “όπλο” του και “καθάρισε” την υπόθεση νίκη για τη Νάπολι στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο με την Τζένοα. Ο Σκοπιανός επιθετικός σκόραρε δις και μετέτρεψε σε “περίπατο” την εξόρμηση των “παρτενοπέι” στην Γένοβα.

Το ματς κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο όταν η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων σε διάστημα 25 λεπτών. Στο 14′ ο Κούτσκα έκανε τραγικό λάθος καθώς στην προσπάθειά του να προλάβει την μπάλα πριν τον Πάντεφ, την έστρωσε στον αντίπαλό του. Ο επιθετικός της Νάπολι εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και με πλασέ από το ύψος της περιοχής άφησε “άγαλμα” τον Περίν και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Έντεκα λεπτά αργότερα ο Ινσίνιε “έστρωσε” στον Πάντεφ, ο οποίος “εκτέλεσε” για δεύτερη φορά διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Η Νάπολι κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο την ώρα που η Τζένοα δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει παρά την είσοδο και του Γιάννη Φετφατζίδη στο 60′, ο οποίος πήρε τη θέση του Ματουζάλεμ.

Αυτή ήταν η 5η νίκη των Ναπολιτάνων σε 6 ματς (μία ισοπαλία), με την οποία “σκαρφάλωσαν” στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας βέβαια και ματς περισσότερο από Ρόμα, Ίντερ και Γιουβέντους.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr