Home SPORTS NEWS Μπέιλ: «Με… τράβηξε ο Ρονάλντο» (photos)

Μπέιλ: «Με… τράβηξε ο Ρονάλντο» (photos)


«Θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου», είπε Γκάρεθ Μπέιλ, κατά την παρουσίαση της νέας πορτοκαλί εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης. Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της «βασίλισσας» τόνισε πως η παρουσία του Κριστιάν Ρονάλντο αποτέλεσε κίνητρο το να πάει στους «μερένχες»…  Δηλώσεις έκανε και ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Γκάρεθ Μπέιλ.

«Θα παίζω όπου μου ζητήσει ο προπονητής και ελπίζω να ζήσουμε όλοι μας μεγάλες στιγμές. Θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου. Ανυπομονώ να παίξω με τον Κριστιάν Ρονάλντο. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, ο οποίος είναι από τους λόγους για τους οποίους υπέγραψα στη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε ο διεθνής Ουαλός άσος.

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πολύ συμπαθητικός σαν άνθρωπος, είναι εξαιρετικό. Ας ελπίσουμε ότι θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε πολλούς τίτλους», δήλωσε από την πλευρά του ο Καρίμ Μπενζεμά για τον Γκάρεθ Μπέιλ!

Να αναφέρουμε πως τη νέα πορτοκαλί εμφάνιση η «βασίλισσα» θα την φοράει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γκάρεθ Μπέιλ εμφανίστηκε μάλιστα τελευταίος στην παρουσίασή της!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr