Home SPORTS NEWS Πήρε περιβραχιόνιο ο Ντελ Πιέρο

Πήρε περιβραχιόνιο ο Ντελ Πιέρο


Αρχηγός και στην Σίδνεϊ! Μιλάμε για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος πήρε το περιβραχιόνιο στον σύλλογο της Αυστραλίας, όπως είχε κάνει στο παρελθόν και στη Γιουβέντους, ομάδα στην οποία αποτέλεσε «σημεία»!

Συγκεκριμένα ο προπονητής και η διοίκηση της Σίδνεϊ του ζήτησαν να πάρει το περιβραχιόνιο τη φετινή σεζόν και ο «Μέγας Αλέξανδρος» δέχτηκε…

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίρνω το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε έναν από τους σημαντικότερους συλλόγους στην Αυστραλία. Είναι για μένα στιγμή μεγάλης υπερηφάνειας και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μετά από 11 χρόνια στη Γιουβέντους ως αρχηγός και μία ημέρα από την 20η μου επέτειο με το πρώτο μου γκολ ως μπιανκονέρο, ξαναρχίζω μία σεζόν ως αρχηγός. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δράση», υπογράμμισε ο «πιντουρίκιο», ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως αρχηγός της Σίδνεϊ στις 11 Οκτωβρίου, στην αναμέτρηση με τους Newcastle Jets στο «Allianz Stadium».

Ο τεχνικός της ομάδας της Αυστραλίας Φρανκ Φαρίνα, έπλεξε το εγκώμιο του Ντελ Πιέρο αναφέροντας: «Ο Αλεσάντρο είναι παίκτης πρότυπο στα αποδυτήρια και έχει το σεβασμό όλων. Έχει ήδη δείξει τις ικανότητές του ως ηγέτης, βοηθώντας τους νεότερους παίκτες και επηρεάζοντας όλο και περισσότερο το εσωτερικό της ομάδας».

Να θυμίσουμε πως στην πρώτη του σεζόν στο πρωτάθλημα Αυστραλίας ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο είχε αρνηθεί «ευγενικά» να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, που είχε ο Τέρι ΜακΦλιν!

Την είδηση έκανε γνωστή και ο Ντελ Πιέρο μέσω του «Twitter»…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr