Home SPORTS NEWS Πεντάρα και …σβηστός!

Πεντάρα και …σβηστός!


Ο Ολυμπιακός φόρτσαρε μόνο στο τελευταίο 5λεπτο διάστημα στο οποίο πέτυχε 3 γκολ. Καταιγιστικός ο Μήτρογλου με χατ τρικ και οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας τους στη Λιβαδειά (0-5).

Με Ολαϊτάν πίσω από τον Σαβιόλα και με διάταξη 4-4-1-1 άρχισε ο Μίτσελ απέναντι στο 4-2-3-1 του Λεβαδειακού. Η φάση του Κάμπελ με το σουτ στο δοκάρι (5′) έδειξε ότι ο Ολυμπιακός θα βγάλει αρκετές φάσεις, ωστόσο αυτό δεν ίσχυσε διότι ο Λεβαδειακός μαζεύτηκε πολύ πίσω.

Όπως και να χει ο Σαβιόλα με την έξυπνη τοποθέτηση του σώματός του κέρδισε το πέναλτι από τον Λαμπρόπουλο και ανέλαβε την εκτέλεση ο ίδιος για το 0-1 (16΄). Οι ερυθρόλευκοι έτρεξαν πολύ και αυτό το στοιχείο ήταν από μόνο του ικανό να ελαχιστοποιήσει (αν όχι να εξαλείψει εντελώς) τους κινδύνους στην άμυνα.

Ανελέητο πρέσινγκ σε όλους τους χώρους από τους παίκτες του Μίτσελ οι οποίοι εμφανίστηκαν πολύ βελτιωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κρατήσουν τον Λεβαδειακό στο απόλυτο μηδέν από πλευράς φάσεων. Με την μπάλα στα πόδια δεν «βρέθηκαν» πολλές φορές, αλλά το θετικό στοιχείο ήταν ότι έμοιαζαν αποφασισμένοι μέσα από την καλή άμυνα να δουλέψουν το κομμάτι επίθεση ειδικά στον τομέα συνεργασίες. Το συνεχές overlap και η συμμετοχή στην επίθεση όλων των παικτών είναι ξεκάθαρο πλάνο του Μίτσελ, όπως το βλέπουμε από την πρώτη αγωνιστική.

Λεβαδειακός: (Λεμονής): Πρεζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Μανόλο, Μαχαίρας, Λαμπρόπουλος, Ροτζέριο, Ορτέγκα, Βασιλείου, Κονέ.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Μπονγκ, Μανιάτης, Σάμαρης, Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα, Ολαϊτάν

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr