Home SPORTS NEWS Το «ευχαριστώ» του Κακά (photos)

Το «ευχαριστώ» του Κακά (photos)


Ο Κακά μπορεί να μην πέρασε και τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν ξέχασε τους «μερένχες»! Ο Βραζιλιάνος για ακόμα μια φορά απέδειξε πως πάνω από όλα είναι σπουδαίος άνθρωπος, εκτός από μεγάλος παίκτης, καθώς λίγο μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του στη Μίλαν, με επιστολή είπε το δικό του «ευχαριστώ» στο σύλλογο της Μαδρίτης.

Ο Κακά ελπίζει με τη φανέλα της Μίλαν, ομάδα με την οποία εκτοξεύθηκε η καριέρα του, να μπορέσει ξανά να φτάσει σε τοπ επίπεδο, αλλά το γεγονός πως αποτέλεσε μέλος της «βασίλισσας» δεν τον αφήνει… ασυγκίνητο!

Η επιστολή του Βραζιλιανού άσου αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ και αναφέρει:
«Τέσσερις σεζόν ήταν πολλές για την αφιέρωση και τη βελτίωσή μου. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που φόρεσα τα λευκά κατάφερα να κερδίσω τρεις τίτλους. Σέβομαι απόλυτα αυτό τον μεγάλο σύλλογο. Τώρα μπορώ να ξεκινήσω μία νέα καριέρα, αλλά θα θυμάμαι με αγάπη τις καλές στιγμές που έζησα στην Ισπανία και πως κάθε προσπάθεια έγινε με γνώμονα την επιτυχία. Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές, αλλά θα ένα μέρος της ιστορίας ενός σπουδαίου συλλόγου όπως η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα στην ζωή μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες, τους προπονητές μου, όλους τους εργαζόμενους, τη διοίκηση και τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, όλους τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης και όλους εκείνους που με υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ και… ζήτω η Ρεαλ».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr