Home SPORTS NEWS Έπαιξαν μπάλα… στο σπίτι της Βασίλισσας!

Έπαιξαν μπάλα… στο σπίτι της Βασίλισσας!


Σε ποδοσφαιρικό γήπεδο μετατράπηκε η αυλή του Μπάκιγχαμ Πάλας στο Λονδίνο για να φιλοξενήσει επίσημο ποδοσφαιρικό αγώνα για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Είναι γνωστό, οτι η αγάπη των Άγγλων είναι μοιρασμένη ανάμεσα σε δύο θηλυκά… την μπάλα και τη Βασίλισσα (ίσως και σε τρία αν λάβει κανείς υπ’όψιν του την τεράστια κατανάλωση μπίρας.) Τελικά, βρέθηκε ο τρόπος να συνδιαστούν τα ασυνδίαστα!

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ προσκάλεσε τις δύο ιστορικότερες ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ομάδες του Λονδίνου να αγωνιστούν σε βασιλικό χλοοτάπητα, με αφορμή τον εορτασμό των 150 χρόνων της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Κατα τη διάρκεια της προθέρμανσης, πριν απο το δεύτερο ημίχρονο συμμετέχει και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ με έναν απο τους αγαπημένους επιθετικούς της Αγγλίας, τον Μάικλ Όουεν.

Φυσικά η συγκατάθεση της γιαγιάς του, Βασίλισσας Ελισάβετ, ήταν απαραίτητη αφού η αυλή του παλατιού, έπρεπε να μετατραπεί σε ποδοσφαιρικό τερέν. Για τη διαμόρφωση του γηπέδου επιστρατεύτηκε o επιμελητής του γηπέδου του Γουέμπλεΐ, ο οποίος έδινε εντολές στους βασιλικούς κηπουρούς! Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χάουαρντ Γουέμπ, γνωστός απο τα σφυρίγματά του στην Πρεμιέρ Λιγκ και στο Γουόρλντ Καπ.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, “Σήμερα θα παίξουμε μπάλα στη αυλή της γιαγιάς μου. Προσοχή όμως! Αν σπάσατε κανένα παράθυρο, θα λογοδοτήσετε στη Βασίλισσα!”.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr