Home SPORTS NEWS Ανανεώνει ο Ντελ Μπόσκε έως το 2016

Ανανεώνει ο Ντελ Μπόσκε έως το 2016


Πίστη… στον Βιθέντε Ντελ! Η εθνική ομάδα της Ισπανίας υπό τις οδηγίες του κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης, ενώ αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια κόσμου, και ο Ισπανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τους συγκεκριμένους τίτλους, με δεδομένο πως οι «φούριας ρόχας» θα περάσουν στις τελικές φάσεις!

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τον αγώνα της Ισπανίας με τη Γεωργία στο Αλμπαθέτε για τον 9ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Ευρώπης, έγινε γνωστό από επίσημα χείλη, πως η ισπανική ομοσπονδία κι ο 63χρονος τεχνικός έχουν φτάσει ήδη σε συμφωνία για ν’ ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Κάτι που είχε κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες… Ο γραμματέας της Ομοσπονδίας, Χόρχε Πέρεθ, επιβεβαίωσε την πρόθεση των δυο πλευρών να συνεχίσουν στη συνεργασία τους μέχρι και το 2006.
«Θα πάει στο Μουντιάλ, έχοντας ανανεώσει το συμβόλαιό του. Δεν βιαζόμαστε όμως να το επισημοποιήσουμε. Έχουμε μιλήσει μαζί του και όλα είναι πολύ ξεκάθαρα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Ανέφερε ακόμα πως οι δυο πλευρές θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια μέσα στους επόμενους μήνες, πριν από το Μουντιάλ στη Βραζιλία! Με στόχο ο Ντελ Μπόσκε να οδηγήσει τους «φούριας ρόχας» και στο EURO 2016 της Γαλλίας.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr