Home SPORTS NEWS Γουΐλσιρ: «Η εθνική μόνο για Άγγλους»

Γουΐλσιρ: «Η εθνική μόνο για Άγγλους»


Το θέμα με τους παίκτες που καλούνται στην εθνική ήρθε ξανά στην… επιφάνεια στο Νησί, μετά και το «φαινόμενο» του Εντνάν Γιανουζάι που απασχολεί την Αγγλία, καθώς τον νεαρό παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεκδικούν πολλές Ομοσπονδίες για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα σε επίπεδο Ανδρών. Θέση πήρε και ο Τζακ Γουίλσιρ, διεθνής με τα «λιοντάρια», και ανέφερε πως η εθνική είναι μόνο για Άγγλους! Ο άσος της Άρσεναλ αναφέρθηκε στον κανόνα που ισχύει για τις κλήσεις στην εθνική και προϋποθέτει παραμονή πέντε ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο, για όσους καλούνται στα «τρία λοντάρια»! Θέμα που διχάζει στην Αγγλία…
«Οι μόνοι που μπορούν να υπερασπιστούν την Εθνική ομάδα είναι τα παιδιά που γεννήθηκαν εδώ. Το να ζήσεις πέντε χρόνια στην Αγγλία δεν σε κάνει Άγγλο. Αν εγώ πάω στην Ισπανία πέντε χρόνια δεν σημαίνει ότι μπορώ να παίξω μαζί τους. Η Εθνική είναι μόνο για τους Άγγλους», τόνισε ο μέσος της Άρσεναλ, με τις δηλώσεις του να δέχονται ήδη κριτική.

Να θυμίσουμε πως ο Εντνάν Γιανουζάι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτοχος βελγικού διαβατηρίου έχει προσελκύσει την προσοχή του ομοσπονδιακού εκλέκτορα, Ρόι Χόντσον, μετά τα δύο γκολ που σημείωσε εναντίον της Σάντερλαντ!

Οι Άγγλοι δεν είναι πάντως οι μόνοι ενδιαφερόμενοι για τον νεαρό, αφού για την περίπτωσή του καραδοκούν τόσο οι Βέλγοι όσο και οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Σερβίας, της Αλβανίας και της Τουρκίας.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr