Home SPORTS NEWS Περίπατος… από Παρί (Videos)

Περίπατος… από Παρί (Videos)


Με δυο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς, 3-0 τη Μπενφίκα (αλλαγή στο 29′ ο Φέισα), , με τρία γκολ έως το 30’, θρίαμβος Μπάγερν στο Μάντσεστερ, θρίλερ στο Τορίνο, 2-2 η Γιουβέντους, 1-1 η Γιουνάιτεντ!

Καθάρισε… στο 30′ η Παρί, αλλαγή ο Φέισα στο 29′
Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε το 2Χ2 στον 3ο όμιλο, με… περίπατο κόντρα στη Μπενφίκα, καθώς κέρδισε με 3-0, με τα γκολ να μπαίνουν έως το 30’. Δυο γκολ από τον Ιμπραΐμοβιτς! Για τους «αετούς» βασικός ήταν ο Φέισα, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 29’, αφού αντιμετώπισε πρόβλημα, και μπήκε στη θέση του ο Αντρέ Γκόμες!
Η γηπεδούχος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5’ άνοιξε το σκορ με τον Σουηδό άσο (οριακά από θέση οφσάιντ) να σκοράρει σε κενό τέρμα μετά την ασίστ του Γκρέγκορι φαν ντερ Βιλ, ο οποίος συνεργάστηκε όμορφα με τον Μπλεζ Ματουιντί!
Ο Μαρκίνιος πέτυχε το 2-0 στο 25’ με πλασέ σε κενό τέρμα. Είχε προηγηθεί υπέροχος συνδυασμός των Παριζιάνων. Μετά από κόρνερ του Τιάγκο Μότα, η μπάλα έφτασε στον Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος με τακουνάκι βρήκε τον Βεράτι, αυτός άφησε στον Ματουιντί, που έδωσε την ασίστ στον σκόρερ.
Το 3-0 «έγραψε» ο Σουηδός επιθετικός με κεφαλαιά από κόρνερ του Τιάγκο Μότα στο 30’ και το έργο έλαβε τέλος!
Διαιτητής: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)
Οι συνθέσεις
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγκου, Μαρκίνιος, Άλεξ (78′ Καμαρά), Μάξγουελ, Φαν ντερ Βιλ, Μότα, Ματουιντί, Βεράτι (70′ Ραμπιό), Καβάνι, Ιμπραήμοβιτς, Λαβέτσι (70′ Λούκας).
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Λουιζάο, Σικέιρα, Γκαράι, Αλμέιδα, Φέισα (29′ Γκόμες), Τζούρισιτς (46′ Μάρκοβιτς), Γκαϊτάν (66′ Σουλεϊμάνι), Μάτιτς, Πέρες, Καρντόσο.

Η βαθμολογία
1. Παρί Σεν-Ζερμέν 6 (7-1)
2. Ολυμπιακός 3 (4-4)
3. Μπενφίκα 3 (2-3)
4. Άντερλεχτ 0 (0-5)

Στο 90’+2 η Λεβερκούζεν, ισοπαλία η Γιουνάιτεντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 1ο όμιλο ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ εκτός έδρας, ενώ η Λεβερκούζεν νίκησε 2-1 την Σοσιεδάδ με απίστευτο γκολ στο 90’+2! Με τη Σαχτάρ να είναι στην κορυφή μαζί με τους «κόκκινους διβόλους»

Στο Ντόνετσκ, η γηπεδούχος μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, και στα πρώτα λεπτά ζήτησε πέναλτι. Τελικά, κόντρα στη ροή του αγώνα οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν το 1-0 στο 18’ με τον Ντάνι Γουέλμπεκ από κοντά, μετά από προσπάθεια του Μαρουάν Φελαϊνί από δεξιά.
Τελικά, η γηπεδούχος έκανε το 1-1 με κοντινό πλασέ του Τάισαν στο 76’, μετά από αδυναμία του Βίντιτς να διώξει!
Διαιτητής: Πάβελ Κραλόβετς (τσεχία)
Οι συνθέσεις
ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Σεβτσούκ, Φερνάντο (84′ Ιλσίνιο), Χούμπσμαν, Τάισον (90’+2 Μπερνάντ), Ντόουγκλας Κόστα, Αλέξ Τεϊσέιρα, Λουίζ Αντριάνο (89′ Φερέιρα).
ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Φελαϊνί (66′ Γκιγκτς), Βαλένσια, Κλέβερλι, Φαν Πέρσι, Γουέλμπεκ (90’+3 Τζόουνς).

Στο «ΜπάιΑρένα», οι Λεβερκούζεν… χτύπησε στις καθυστερήσεις των ημιχρόνων και κέρδισε 2-1.Στο 45’+1 ο Σίμον Ρόλφες πέτυχε το 1-0 με πλασέ από κοντά, ενώ είχε προηγηθεί απόκρουση του Μπράβο σε δικά του κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαμ. Στο 50’ ο Κάρλος Βέλα κέρδισε πέναλτι από τον Χίλμπερτ, το εκτέλεσε ο ίδιος, ο Λένο το απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο διεθνής Μεξικανός άσος ισοφάρισε.Οι «ασπιρίνες» κατάφεραν και πήραν τη σπουδαία νίκη με γκολ στο 90’+2 με απίστευτη εκτέλεση φάουλ από τον Γενς Χέγκελερ.
Διαιτητής: Σεργκέι Καράσεβ (Ρωσία)
Οι συνθέσεις
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Βόλσχαϊντ, Τοπράκ, Μπένις (69′ Καν), Ράιναρτς, Λαρς Μπέντερ, Ρόλφες, Σαμ (85′ Χέγκελερ), Σον Χέουνγκ-Μιν (68′ Κρουζ), Κίσλινγκ.
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνες, Μίκελ Γκονθάλεθ, Ίνιγο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Μπεργκάρα, Ελουστόντο, Θουρουτούθα (90′ Τσάβι Ρος), Βέλα, Γκριεζμάν (84′ Κάστρο), Σεφέροβιτς (68′ Αγκιρέτχε).

Η βαθμολογία
1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4 (5-3)
2. Σαχτάρ 4 (3-1)
3. Λεβερκούζεν 3 (4-5)
4. Σοθιεδάδ 0 (1-4)

Τρελό φινάλε στο Τορίνο και 2-2, «τεσσάρα» με Ρονάλντο και Ντι Μαρία η Ρεάλ
Η Γιουβέντους έφερε στον 2ο όμιλο την δεύτερη ισοπαλία της, 2-2 με τη Γαλατάσαραϊ (ντεμπούτο για Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της), με την «κυρία» στο 87’ να κάνει το 2-1, ενώ η φιλοξενούμενη ισοφάρισε στο 88’! «Τεσσάρα» με Ρονάλντο και Ντι Μαρία η Ρεάλ, που έκανε το «2Χ2»!

Στο Τορίνο ο Ντιντιέ Ντρογκμπά έβαλε μπροστά την Γαλατάσαραϊ στο 36’, όταν και πρόλαβε τον Μπουφόν (τσίμπησε… τη μπάλα), μετά από λάθος της ιταλικής άμυνας , με τον Λεονάρντο Μπονούτσι να μην καταφέρνει να διώξει μετά από μακρινή μπαλιά!
Η Γιουβέντους ισοφάρισε τελικά στο 78’ με εκτέλεση πέναλτι (κέρδισε ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα από τον Νορντίν Αμραμπάτ)του Αρτούρο Βιντάλ. Στο 87’ από σέντρα του Αντρέα Πίρλο από δεξιά , ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα στο 87′ με κεφαλιά έκανε την ανατροπή. Η «Γαλατά» στο 88’ κατάφερε πάντως με πλασέ του Ουμούτ Μπουλούτ, μετά από κεφαλιά-πάσα του Ντρογκμπά, να πετύχει το 2-2!
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)
Οι συνθέσεις
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι (66′ Φ. Γιορέντε), Κιελίνι, Πίρλο, Βιντάλ, Πογκμπά, Λίχτσταϊνερ (46′ Ίσλα), Κουάντουο Ασαμόα, Τέβες, Βούτσινιτς (26′ Κουαλιαρέλα).
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Σεμίχ Καγιά (25′ Γκιοκχάν Ζαν), Σετζού, Ριέρα (60′ Αμραμπάτ), Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Χακάν Μπαλτά, Μπρούμα, Σνάιντερ (74′ Ουμούτ Μπουλούτ), Ντρογκμπά.

Η Ρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έκανε το «2Χ2», κερδίζοντας με 4-0 την Κοπεγχάγη, με δυο γκολ από τους Κριστάνο Ρονάλντο και Ντι Μαρία.  Ο Πορτογάλος άσος έκανε το 1-0 στο 21’. έπειτα από την σέντρα του Μαρσέλο, ο οποίος πήρε τη μπάλα από τον Λούκα Μόντριτς.
Ο Κροάτης μέσος στο 40′ έσωσε τους Ισπανούς, καθώς έδιωξε στην γραμμή έπειτα από την κεφαλιά του Γκιόργκενσεν στο οριζόντιο δοκάρι, με τους Δανούς να ζητούν πάντως χέρι και πέναλτι.
Στο 65’ η μπάλα… κρύφτηκε. Ο Μπενζεμά με «τακουνάκι» βρήκε τον Ντι Μαρία, ο Αργεντινό έκανε την ασίστ στον Ρονάλντο με άπιστη πάσα με το αριστερό πόδι, το οποίο είχε περάσει δεξιά του δεξιού ποδιού και ο Πορτογάλος σκόραρε!
Ο Άνχελ ντι Μαρία στο 71′ πέτυχε 3-0 με αριστερό σουτ, έξω από την μεγάλη περιοχή, ενώ ο Αργεντινός σκόραρε και στο 90’+1!
Διαιτητής: Ματέι Γιουγκ (Σλοβενία)
Οι συνθέσεις
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο, Κεντίρα (74′ Μοράτα), Ιγιαραμέντι, Μόντριτς (67′ Ίσκο), Ντι Μαρία, Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά (81′ Χεσέ Ροντρίγκεθ).
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Μέλμπεργκ, Σίγκουρτσον, Μπένγκτσον, Ντελανέι, Κλαουντεμίρ, Γκίσλασον, Τουτού (63′ Μπολάνιος), Γιόργκενσεν (72′ Κρίστενσεν), Μπράατεν (66′ Άντι).

Η βαθμολογία
1. Ρεάλ 6 (10-1)
2. Γιουβέντους 2 (3-3)
3. Κοπεγχάγη 1 (1-5)
4. Γαλατάσαράι 1 (3-8)

Θρίαμβος για Μπάγερν, πρώτη νίκη για ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Η Μπάγερν Μονάχου στον 4ο όμιλο έκανε το «2Χ2» με θρίαμβο στο Μάντσεστερ, 3-1 τη Σίτι, αποβλήθηκε ο Μπόατενγκ. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε με 3-2 την Βικτόρια Πλζεν στην Αγία Πετρούπολη, με ανατροπή, φτάνοντας στη πρώτη νίκη!

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της κόντρα στους «πολίτες». Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7’ με δυνατό σουτ του Φρανκ Ριμπερί. Ο Τζο Χαρτ βρήκε τη μπάλα, αλλά δεν την… σταμάτησε!
Στο 56′ ο Τόμας Μίλερ πέρασε και τον Χαρτ και σημείωσε το 2-0 για την ομάδα του, ενώ στο 60’ Άριεν Ρόμπεν πέτυχε το 3-0 με κοντινό σουτ, αφού… άδειασε τον αντίπαλό του.
Ο Άλβαρο Νεγκρέδο στο 79′ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 με πολύ ωραίο γκολ, με όμορφο γυριστό σουτ, μετά από κοντρόλ του στο ύψος της περιοχής!
Στο 86’ για τη Μπάγερν αποβλήθηκε ο Τζερόμ Μπόατενγκ, καθώς έκανε σκληρό φάουλ στον Γιαγιά Τουρέ λίγο έξω από την περιοχή, με στόχο να αποτρέψει στον πρώην άσο του Ολυμπιακού να σκοράρει…
Διαιτητής: Μπιόρν Κάιπερς (Ολλανδία)
Οι συνθέσεις
ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Χαρτ, Μάικα Ρίτσαρντς, Κομπανί, Νάστασιτς, Κλισί, Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ, Χεσούς Νάβας, Νασρί (70′ Μίνλερ), Αγκουέρο (70′ Νταβίντ Σίλβα), Ντζέκο (57′ Νεγκρέδο).
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Λαμ, Σβάινσταϊγκερ (76′ Κίρχοφ), Κρόος, Ρόμπεν (78′ Σατσίρι), Ριμπερί (85′ Γκέτσε), Τόμας Μίλερ.
*κόκκινη 86′ Τζερόμ Μπόατενγκ

Η βαθμολογία
1. Μπάγερν 6 (6-1)
2. Μάντσεστερ Σίτι 3 (4-3)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (3-5)
4. Βικτόρια Πλζεν 0 (2-6)

Τελικά αποτελέσματα
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βικτόρια Πλζεν: 3-2
Λεβερκούζεν-Ρεάλ Σοσιεδάδ: 2-1
(45’+1 Ρόλφες, 90’+2 Χέγκελερ/52′ Βέλα)
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1-1
(76′ Τάισον/18′ Γουέλμπεκ)
Γιουβέντους-Γαλατάσαραϊ: 2-2
(78′ πεν. Βιντάλ, 87′ Κουαλιαρέλα/36′ Ντρογκμπά, 88′ Μπουλούτ)
Ρεάλ Μαδρίτης-Κοπεγχάγη: 4-0
(21′, 65′ Ρονάλντο, 71′, 90’+1 Ντι Μαρία)
Παρί Σεν Ζερμέν-Μπενφίκα: 3-0
(5′, 30′ Ιμπραΐμοβιτς, 25′ Μαρκίνιος)
Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν: 1-3
(80′ Νεγκρέδο/7′ Ριμπερί, 56′ Μίλερ, 60′ Ρόμπεν)

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1-1     Γιουβέντους-Γαλατάσαραϊ: 2-2     

Ρεάλ Μαδρίτης-Κοπεγχάγη: 4-0

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπενφίκα: 3-0

Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν: 1-3

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr