Home SPORTS NEWS Έχωσε το χέρι στις τσέπες η Σίτι… για τους οπαδούς της!

Έχωσε το χέρι στις τσέπες η Σίτι… για τους οπαδούς της!


Από 1.000 λίρες δώρισαν Κομπανί, Αγκουέρο, Πελεγκρίνι, όλοι οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι, μέλη της διοίκησης και τεχνικού επιτελείου, αποσκοπώντας στο να βοηθήσουν οικονομικά τους φιλάθλους για να ταξιδέψουν στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας “Μάντσεστερ Ίβνινγκ Νιούς”, που αναδημοσιεύονται και στο σάϊτ της εφημερίδας Μέηλ, το ποσό που συγκεντρώθηκε και φημολογείται οτι ανέρχεται σε πενταψήφιο αριθμό, θα διατεθεί για να χορηγηθούν εισητηρία μισοτιμής. Συγκεκριμένα, πρόκειται για εισητηρία που προορίζονται για τους εκτός έδρας αγώνες της σεζόν, στους φιλάθλους της Σίτι που κατέχουν εισητηρία διαρκείας.
Κάθε σύλλογος της Πρεμιέρ Λιγκ, διαθέτει 200.000 λίρες για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους οπαδούς που ταξιδεύουν μαζί με την ομάδα τους, στα παιχνίδια εκτός έδρας. Η Σίτι είχε δεσμεύσει ένα μέρος από αυτό το ποσό, για την εξυγίανση και τον τεχνολογικό εξοπλισμό του σταδίου Έτιχαντ.
Το ποσό που συγκέντρωσε ο σύλλογος θα διατεθεί αποκλειστικά για την οικονομική ελάφρυνση των οπαδών. Προτεραιότητα θα δοθεί στα πιο απομακρυσμένα εκτός έδρας παιχνίδια, όπως αυτό στο Σαουθάμπτον το Δεκέμβριο.
Ο αρχηγός της ομάδας, Βινσέν Κομπανί δήλωσε: “Κατά την γνώμη μου, η υποστήριξη των οπαδών μας στα εκτός έδρας, είναι η καλύτερη στην Πρεμιερ Λιγκ και ποτέ δεν το εκλαμβάνουμε σαν δεδομένο. Είτε νικήσουμε, είτε χάσουμε, είτε ισοφαρίσουμε, οι υποστηρικτές της Σίτι, ακούγονται πάντα δυνατά σε όλα τα παιχνίδια, και απλά ελπίζω, αυτή η πρωτοβουλία να αποδείξει πόσο πολύ, αφάνταστα, το εκτιμούμε αυτό! “.
Καταλλήλως, “απάντησε” και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η πρωτοφανής πράξη της Σίτι, παρακίνησε την έτερη, τοπική, αντίπαλη ομάδα, να εκδώσει ανακοίνωση την Τρίτη, δηλώνοντας, ότι θα διαθέσει όλο το ποσό των 200.000 λιρών, για να μειώσει κατά 4 λίρες κάθε εισιτήριο σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της σεζόν.
Θα ακολουθήσουν άραγε με παρόμοιες κινήσεις και άλλες ομάδες της Πρεμιέρ Λιγκ;
Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr