Home SPORTS NEWS «Δεν ξέρει τι σημαίνει αφοσίωση» (video)

«Δεν ξέρει τι σημαίνει αφοσίωση» (video)


Στην… επίθεση πέρασε ο Ρόι Κιν, κατά του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, επικρίνοντας τον πρώην προπονητή του στη Γιουνάιτεντ για όσα εξιστορεί για εκείνον στη νέα αυτοβιογραφία του.

Ο Σκωτσέζος μάνατζερ γράφει πως «Ήταν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής για εμένα, ένας μεγάλος αρχηγός αλλά ξεπέρασε τα όρια και έπρεπε να φύγει. Έπρεπε να κόψουμε την αλυσίδα. Τιμήσαμε την καριέρα του αυξάνοντάς του τον μισθό, τιμήσαμε το συμβόλαιό του και ήρθε και απολογήθηκε. Όμως το είχε κάνει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια και μας χάλασε»

Ο Κιν είπε σε εκπομπή πως «δε γνωρίζει την έννοια της αφοσίωσης ο Φέργκιουσον. Δεν με ενδιαφέρει τόσο τι λέει για εμένα αλλά το να κριτικάρει ποδοσφαιριστές του συλλόγου που έφεραν τόσες επιτυχίες, μου φαίνεται παράξενο. Σίγουρα πάντως δεν θα μείνω ξάγρυπνος γι’αυτό. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να το κάνει αυτό ένας μάνατζερ. Δεν είμαι σίγουρος πόσα βιβλία έχει γράψει όμως πρέπει να βγει και να πει “ακούστε, αυτοί οι παίκτες υπηρέτησαν και με το παραπάνω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr