Home SPORTS NEWS «Δολοφόνος» Ίμπρα! (Videos)

«Δολοφόνος» Ίμπρα! (Videos)


Με τον “σεληνιασμένο” Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να σημειώνει 4 γκολ η Παρί Σεν Ζερμέν “διέλυσε” την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες με 5-0. «Πεντάρα» και από Μπάγερν στην Πλζεν, 4-0 η Λεβερκούζεν επί της Σαχτάρ και 2-1 η Ρεάλ την Γιουβέντους. Με αυτογκόλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0 την Σοσιεδάδ.

Τα αποτελέσματα:

Άντερλεχτ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-5
Μπάγερ Λεβερκούζεν – Σαχτάρ Ντόνετσκ 4-0
Μπάγερν Μονάχου – Βικτόρια Πλζεν 5-0
Γαλατάσαραϊ – Κοπεγχάγη 3-1
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-0
Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους 2-1
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μάντσεστερ Σίτι 1-2
Μπενφίκα – Ολυμπιακός 1-1

Νωρίτερα:
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Οι βαθμολογίες

1ος όμιλος
1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7 (6-3)
2. Λεβερκούζεν 6 (8-5)
3. Σαχτάρ 4 (3-5)
4. Σοθιεδάδ 0 (1-5)

2ος όμιλος
1. Ρεάλ 9 (12-2)
2. Γαλατάσαράι 4 (6-9)
3. Γιουβέντους 2 (4-5)
4. Κοπεγχάγη 1 (2-8)

3ος όμιλος
1. Παρί Σεν-Ζερμέν 9 (12-1)
2. Ολυμπιακός 4 (5-5)
3. Μπενφίκα 4 (3-4)
4. Άντερλεχτ 0 (0-10)

4ος όμιλος
1. Μπάγερν 9 (11-1)
2. Μάντσεστερ Σίτι 6 (6-4)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (4-7)
4. Βικτόρια Πλζεν 0 (2-11)

Σόου και «καρέ» από «Ίμπρα»
Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να… μαγεύει και να πετυχαίνει «καρε των γκολ», η Παρί Σεν Ζερμέν… σκόρπισε την Άντελερχτ με 5-0 στις Βρυξέλλες, κάνοντας το 3Χ3 στον 3ο όμιλο, αφήνοντας την γηπεδούχος τους μηδέν βαθμούς. Σκόραρε και ο Καβάνι…
Ο Σουηδός άσος σημείωσε μάλιστα αυθεντικό χατ τρικ, με τρία γκολ στο πρώτο μέρος, και ένα τέρμα καλύτερο από το άλλο.
Ο «Ίμπρα» πέτυχε μάλιστα τέσσερα γκολ για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έγινε και ο πρώτος σκόρερ στη ιστορία της Παρί στη διοργάνωση.
Στο 17’ ο Γκρέγκορι φαν ντερ Βιλ, μετά από εξαιρετική ενέργεια από δεξιά και έσωσε την ασίστ στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος σκόραρε με κοντινό πλασέ. Στο 22’ ξανά ο Φαν ντερ Βιλ ήταν αυτός που σέντραρε από δεξιά και ο «’Ιμπρα» πέτυχε το 2-0 με καταπληκτικό τακουνάκι! Πολύ όμορφο και το τρίτο γκολ του Σουηδού άσου. Στο 36’ με τρομερό σουτ από τα 35 μέτρα… σκότωσε τον Καμίνσκι και έτσι πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ στην καριέρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ!
Στο 52’ ο Ματουϊντί πήρε τη μπάλα, μετά από λάθος του Μπεμπά, πάσαρε στον Καβάνι και ο Ουρουγουανός έκανε το 4-0 για την Παρί… Ο «Ίμπρα»… κράταγε ένα ακόμα γκολ, καθώς στο 62’ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 με το τέταρτο δικό του με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.
Διαιτητής: Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαγιάν (Ισπανία)
Οι συνθέσεις…
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Καμίνσκι, Κουγιατέ, Νάιτινκ, Ν’Σακαλά, Τίλεμανς, Κλιέσταν, Ζιλέ, Πρατ (72′ Μιλιβόγεβιτς), Ματίας Σουάρες (46′ Ατσεαμπόνγκ), Μίτροβιτς (72′ Σιριάκ).
ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Αλέξ (55′ Ζουμανά Καμαρά), Μαρκίνιος, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Ματουιντί (63′ Ραμπιό), Καβάνι, Λαβέτσι (71′ Λούκας Μόουρα), Ιμπραχίμοβιτς.

Με… αυτογκόλ η Γιουνάιτεντ, «τεσσάρα» η Λεβερκούζεν
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έστω και αυτογκόλ νίκησε στον 1ο όμιλο τη Σοσιεδάδ με 1-0 και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης. Η Λεβερκούζεν δεν είχε διάθεση για… αστεία με την Σαχτάρ στην έδρα της και… σκόρπισε τους Ουκρανούς με 4-0, εκμεταλλευόμενη την δύναμη της έδρα της!

Στο «Ολντ Τράφορντ», οι «κόκκινοι διάβολοι» έδιναν κρίσιμο ματς με Σοσιεδάδ και έκανα ιδανικό ξεκίνημα. Προηγήθηκαν μόλις στο 2’ με αυτογκόλ του Ίνιγο Μαρτίνεθ. Συγκεκριμένα, ο Γουέιν Ρούνεϊ έκανε πολύ καλή προσπάθεια, μπήκε από δεξιά στην περιοχή, πλάσαρε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Ισπανός παίκτης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κράτησε έως το τέλος του αγώνα το υπέρ της σκορ…
Διαιτητής: Μπας Νάιχαϊς (Ολλανδία)
Οι συνθέσεις
MΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ: Ντε Χέα, Ραφαέλ (59′ Σμόλινγκ), Φιλ Τζόουνς, Έβανς, Εβρά, Κάρικ, Γκιγκς, Βαλένσια, Καγκάουα, Ρούνεϊ, Χαβιέρ Ερνάντες (80′ Άσλεϊ Γιάνγκ).
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Μίκελ Γκονθάλεθ, Ίνιγο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Μπεργκάρα, Θουρουτούθα (75′ Γκονσάλο Κάστρο), Τσάμπι Πριέτο (68′ Ρουμπέν Πάρντο), Βέλα, Γκριεζμάν, Σεφέροβιτς (75′ Αχιρέτσε).

Στο Λεβερκούζεν και στη «Μπάι Αρίνα»… σκόρπισαν με 4-0 την Σαχτάρ. Ο Στέφαν Κίσλινγκ στο 22’ με κεφαλιά από σέντρα του Σον Χέουνγκ-Μιν έκανε το 1-0. Στο 50′ ΜΕ εκτέλεση πέναλτι του Ρόλφες έγινε το 2-0 και στο 57’ ξανά από ασίστ του Σον Χέουνγκ-Μιν ο Σίντνεϊ Σαμ πέτυχε το 3-0. Ο Στέφαν Κίσλινγκ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 72’.
Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)
Οι συνθέσεις
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Ντονάτι, Σπάχιτς (56′ Βόλσαϊντ), Τοπράκ, Μπένις, Ρόλφες, Εμρέ Τσαν, Γκονσάλο Κάστρο, Σαμ, Σον Χέουνγκ-Μιν (71′ Χέγκελερ), Κίσλινγκ (76′ Ντερντιγιόκ).
ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Σρνά, Ρακίτσκι, Κούτσερ, Σεβτσούκ, Φερνάντο (61′ Ιλσίνιο), Χούμπσμαν, Αλέξ Τεϊσέιρα, Ντόουγκλας Κόστα, Τάισον (46′ Μπερνάρντ), Λουίζ Αντριάνο (78′ Φακούντο Φερέιρα).

Με… οδηγό τον Ρονάλντο, προβάδισμα για «Γαλατά»
Η Ρεάλ Μαδρίτης με δυο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 3Χ3, καθώς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» νίκησε και τη Γιουβέντους με 2-1, με την «κυρία» να παίζει με δέκα παίκτες από το 48’! Πρώτη νίκη και για την Γαλατάσαραϊ, 3-1 την Κοπεγχάγη στην Πόλη, με την πρωταθλήτρια Τουρκίας να περνάει στην 2η θέση…

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ο Ρονάλντο με τα δυο του τέρματα έφτασε τα 7 φέτος στην διοργάνωση. Ο Πορτογάλος έκανε το 1-0 μόλις στο 4’, μετά από σούπερ πάσα του Άνχελ ντι Μαρία. Ο Ρονάλντο βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπουφόν, πέρασε τον Ιταλό τερματοφύλακας και σκόραρε. Η Γιουβέντους ισοφάρισε στο 22’. Ο Φερνάντο Γιορέντε πέτυχε το 1-1 με κοντινό σουτ, μετά από απόκρουση του Κασίγιας πάνω στην γραμμή σε κεφαλιά του Πογκμπά. Στο 29′ σκόραρε ξανά ο Κριστιάνο Ρονάλντο με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο έκανε ο Κιελίνι στον Σέρχιο Ράμος. Ο Τζόρτζο Κιελίνι στο 48′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς στην προσπάθεια του να σταματήσει τον Ρονάλντο έβαλε το χέρι στο λαιμό του άσο της Ρεάλ. Αυστηρή απόφαση για τέτοιο ματς…
Διαιτητής: Μάνουελ Γκράφε (Γερμανία).
Οι συνθέσεις
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Κεντίρα, Ιγιαραμέντι (72′ Ίσκο), Μόντριτς, Ντι Μαρία (79′ Μοράτα), Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά (67′ Μπέιλ).
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μαρτίν Κάσερες, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Ογκμπόνα (69′ Τζοβίνκο), Πίρλο (59′ Κουάντουο Ασαμόα), Βιντάλ, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Τέβες, Γιορέντε (50′ Μπονούτσι).

Στην «Türk Telekom Arena» η Γαλατάσαραϊ πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο μέρος. Στο 10’ ο Ντρογκμπά μέσα στην περιοχή, κατάφερε και έδωσε στον Νουνέ, αυτός σέντραρε και σκόραρε με κεφαλιά ο Φελίπε Μέλο. Το 1-0 έγινε με τον Σνάιντερ στο 38’, ενώ στο 45’+1 σκόρρε και ο Ντρογκμπά, αμφότεροι μέσα από την περιοχή, έπειτα από ασίστ του Εμπουέ. Μείωσε για την Κοπεγχάγη ο Κλαουντεμίρ στο 88’
Διαιτητής: Αλεκσάνταρ Στάβρεβ (Σκόπια).
Οι συνθέσεις
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Σεμίχ Καγιά, Σετζού, Νουνκέ, Φελίπε Μέλο (76′ Τσεϊχούν Γκιουλσελάμ), Σελτσούκ Ινάν, Μπρούμα, Σνάιντερ (80′ Αμραμπάτ), Ντρογκμπά (86′ Ουμούτ Μπουλούτ), Μπουράκ Γιλμάζ.
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Μέλμπεργκ, Σίγκουρτσον, Μπένγκτσον, Κλαουντεμίρ, Ντελανέι, Γκίσλασον (46′ Μπολάνιος), Γιόργκενσεν, Μπράατεν (84′ Τουτού), Βετοκέλε (46′ Άντι).

Το 3Χ3 η Μπάγερν, μεγάλο «διπλό» η Σίτι

Μετά το σπουδαίο «διπλό» της Μάντσεστερ Σίτι στη Μόσχα με 2-1 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, η Μπάγερν επικράτησε εύκολα στο Μόναχο της Βικτόρια Πλζεν με 5-0 για τον 4ο όμιλο, κάνοντας και αυτή το 3Χ3…

Στο 25’ ο Άριεν Ρόμπεν κέρδισε πέναλτι από τον Χούμπνικ και ο Φρανκ Ριμπερί ευστόχησε. Στο 37’ ο Ντέιβιντ Αλάμπα με εξαιρετικό πέτυχε το 2-0 και στο 61’ ο Φρανκ Ριμπερί σκόραρε για δεύτερη φορά και διαμόρφωσε το 3-0. Ο Γάλλος πέτυχε πολύ όμορφο γκολ, καθώς μετά από ατομική προσπάθεια σκόραρε με «σκαφτό» πλασέ. Στο 64΄ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ έκανε το 4-0, μετά από πάσα του Μάριο Γκέτσε, και ο τελευταίος χρίστηκε σκόρερ στο 90’+1
Διαιτητής: Άλαν Κέλι (Ιρλανδία)
Οι συνθέσεις…
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Βαν Μπούιτεν, Κοντέντο, Αλάμπα, Λαμ (63′ Γκέτσε), Σβάινσταϊγκερ, Κρόος, Ρόμπεν, Ριμπερί (67′ Τόμας Μίλερ), Μάντζουκιτς (70′ Πισάρο).
ΠΛΖΕΝ: Κοζάτσικ, Ρέζνικ, Τσιζόβσκι, Χούμπνικ, Λιμπέρσκι (75′ Κοβάρικ), Προχάζκα, Χόρβατ (63′ Ντούρις), Χοράβα, Ραϊτόραλ, Πετρζέλα (86′ Τετσλ), Κόλαρ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους 2-1

Μπενφίκα – Ολυμπιακός 1-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-0

Μπάγερν Μονάχου – Βικτόρια Πλζεν 5-0

Γαλατάσαραϊ – Κοπεγχάγη 3-1

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Σαχτάρ Ντόνετσκ 4-0

Άντερλεχτ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-5

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr