Home SPORTS NEWS Εν αναμονή της ένστασης για το γκολ – φάντασμα (videos + pics)

Εν αναμονή της ένστασης για το γκολ – φάντασμα (videos + pics)


Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες της Χόφενχαϊμ προς τον διαιτητή Μπριχ, για το γκολ – φάντασμα που “ειδε” στον αγώνα με την Λεβερκούζεν. Το σκάνδαλο έχει πάρει μεγάλες διαστάσει και γι’αυτό η ομοσπονδία της χώρας θέλει να το τελειώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο μόνος τρόπος για να δοθεί λύση εκτός Ομοσπονδίας είναι να τα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες για επανάληψη της αναμέτρησης, κάτι που θεωρείται απίθανο.

Έτσι αναμένονται τη Δευτέρα η ένσταση της Χόφεναχαϊμ αλλά και η επίσημη αναφορά του Μπριχ.  Η Λεβερκούζεν θα ζητήσει την άποψη της DFB και μέσα στη βδομάδα αναμένεται να ληφθεί η απόφαση μετά από συνεδρίαση της αρμόδιας πειθαρχικής επιτροπής της, υπό τον δικαστή Χανς Λόρενς, ο οποίος θα εκδικάσει την ένσταση.

Το δεδικασμένο που υπάρχει από την υπόθεση του Τόμας Χέλμερ το 1994, στο ματς της Μπάγερν με τη Νυρεμβέργη, όπου οι Βαυαροί είχαν νικήσει με 2-1, φέρνει έναν… αέρα αισιοδοξίας στους ανθρώπους της Χόφενχαϊμ που ευελπιστούν σε θετική κατάληξη.

Ανάλογη φάση είχε γίνει και στις 21 Οκτωβρίου 1978 στο παιχνίδι των Κίκερς Στουτγκάρδης με την Nόικιρχεν με το γκολ του Γιούργκεν Κόμπελ.

Στις 7 Μαρτίου 1981 ο Νορβηγός Άρνε Λάρσεν Όκλαντ της Λεβερκούζεν πέτυχε το 4-0 στο ματς με τη Μπάγερν, με τη μπάλα όμως να χτυπάει σε μία πινακίδα και να μπαίνει από μία τρύπα στην εστία. Προς τιμήν του ενημέρωσε τον διαιτητή Ούντο Χόρεις ότι δεν θα πρέπει να το μετρήσει και πήρε την απόφαση πίσω. Κάτι δηλαδή που δεν έκανε ο Κίσλινγκ.

Το παιχνίδι επαναλήφθηκε. Όπως βλέπετε έχει… ξανασυμβεί και στις καλύτερες οικογένειες.

Το “γκολ” του Χέλμερ το 1994

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr