Home SPORTS NEWS Η Λεβερκούζεν δεν λέει «όχι» στην επανάληψη

Η Λεβερκούζεν δεν λέει «όχι» στην επανάληψη


Στη Μπάγερν Λεβερκούζεν δεν λένε «όχι» στο να επαναληφθεί το ματς με τη Χοφενχάιμ, αγώνας στον οποίο οι «ασπιρίνες» νίκησαν με 2-1 την περασμένη Παρασκευή, αλλά το δεύτερο γκολ δεν ήταν… άουτ, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη διαμάχη στο γερμανικό ποδόσφαιρο με τη συγκεκριμένη φάση να κάνει τον γύρο του κόσμου!

Στη Λεβερκούζεν αναφέρουν πως η ομάδα τους ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με γκολ που ήταν… κλεμμένο! «Ακόμη κι αν δεχθούμε την επανάληψη του αγώνα, κατά τον χρόνο του σφάλματος η Λεβερκούζεν ήταν ακόμα μπροστά 1-0 με γκολ του Σίντνεϊ Σαμ. Εκείνο το γκολ δεν το “κλέψαμε”. Νικούσαμε», τόνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Μπάγερ, Μέινολφ Σπρινκ, ενώ ο τεχνικός διευθυντής των «ασπιρινών», Ρούντι Φέλερ, πρότεινε να ξαναπαιχτούν τα τελευταία είκοσι λεπτά του αγώνα.

Να θυμίσουμε πως η γκάφα συνέβη στο 70ο λεπτό, όταν ο Στέφαν Κίσλινγκ της Μπάγερ έπιασε κεφαλιά που κατέληξε άουτ, αλλά η μπάλα βρέθηκε στα δίχτυα από μια τρύπα στο πλάι της εστίας! Ο διαιτητής κατακύρωσε λανθασμένα ένα τέρμα που δεν σημειώθηκε ποτέ και το οποίο επέτρεψε στη Λεβερκούζεν να προηγηθεί 2-0, πριν μειώσει προς το τέλος του αγώνα η Χοφενχάιμ, που στη συνέχεια ζήτησε επισήμως από την Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (DFB) να επαναλάβει το παιχνίδι, αν και πηγές της DFB ισχυρίστηκαν ότι η προσφυγή έχει ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr