Home SPORTS NEWS Η Σίτι κράτησε… ζεστή την πρόκριση (Videos)

Η Σίτι κράτησε… ζεστή την πρόκριση (Videos)


Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης έκανε η Μάντσεστερ Σίτι στον 4ο όμιλο, καθώς κατάφερε, έστω και δύσκολα, να νικήσει με 2-1 την ΤΣΣΚΑ στη κρύα Μόσχα και στην «Χίμκι Αρένα» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, φτάνοντας τους έξι βαθμούς… Οι «πολίτες» έκανα ανατροπή στο πρώτο μέρος με δυο γκολ από τον Αγκουέρο. Η γηπεδούχος έμεινε στους τρεις πόντους…

Τα γκολ μπήκαν στο πρώτο μέρος, με την ΤΣΣΚΑ να προσπαθεί στο δεύτερο για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε… Η ρωσική ομάδα προηγήθηκε πάντως στο 32’, όταν μετά από γέμισμα του τερματοφύλακα Ακινφέεβ, ο Χόντα πήρε την κεφαλιά, κερδίζοντας στον αέρα τον Γκαρθία, και τροφοδότησε τον Τόσιτς, ο οποίος από αριστερά με πλασέ «κρέμασε» τον Χαρτ!
Η απάντηση από τους «πολίτες ήταν άμεση, καθώς ισοφάρισαν στο 34’. Ο Κολάροβ βρήκε με διαγώνια μπαλιά τον Σίλβα, που έμπαινε από αριστερά και ο Ισπανός γύρισε στην… καρδιά της περιοχής, εκεί όπου ο Αγκουέρο κατάφερε να κοντρολάρει και να σκοράρει με… έξυπνο πλασέ.
Στο 42’ σκόραρε ξανά ο Αργεντινός σε φάση που όλα τα… λεφτά ήταν η πάσα του Νεγρέδο από δεξιά, καθώς, μετά την πάσα του Σίλβα, κατάφερε με το εξωτερικό του αριστερού ποδιού να βρει τον Αγκουέρο στη μικρή περιοχή, τη στιγμή που έπεφταν πάνω του τρεις αμυντικοί. Ο τελευταίος με κεφαλιά πέτυχε το 2-1 για την Σίτι…

Στο δεύτερο μέρος η αγγλική ομάδα ήλεγξε το ματς, αλλά υπήρξαν φάσεις που κινδύνεψε. Στο 82’ ακυρώθηκε γκολ του Μούσα με δυνατό σουτ, καθώς είχε προηγηθεί φάουλ στον Τουρέ. Στο 90’+3 ο Χόντα έχασε απίστευτη ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 2-2, καθώς σούταρε από κοντά, αλλά ο Χαρτ έσωσε την ομάδα του, βγάζοντας… με το αριστερό πόδι, ενώ έπεφτε!
Διαιτητής: Οβίντιου Χατσεγκάν (Ρουμανία)
Οι συνθέσεις
ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεβ, Ναμπάμπκιν, Βασίλι Μπερεζούτσκι (6′ Αλεξέι Μπερεζούτσκι), Ιγκνασέβιτς, Σενίκοβ, Μιλάνοφ, Βέρνμπλουμ, Χόντα, Τόσιτς, Ζούμπερ (49′ Μούσα), Ντουμπιά.
ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Νάστασιτς, Κολάροβ, Γιαγιά Τουρέ, Φερναντίνιο, Χάβι Γκαρθία, Χεσούς Νάβας, Νταβίντ Σίλβα (78′ Νασρί), Αγκουέρο (88′ Κλισί), Νεγκρέδο (70′ Ντζέκο).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr