Home SPORTS NEWS Κασίγιας: «Καλύτερα να φύγω αν…»

Κασίγιας: «Καλύτερα να φύγω αν…»


Ο Ικέρ Κασίγιας εξωτερίκευσε τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε σχέση με την κατάσταση που βιώνει στη «βασίλισσα» και δεν έκρυψε πως σκέφτεται ακόμα και φύγει από τους «μερένχες», εάν δεν παίζει περισσότερο. Εάν μέσα στους επόμενους τρεις μήνες εξακολουθεί να μην αγωνίζεται. Την έριξε λοιπόν την «βόμβα» ο διεθνής άσος, και τα σενάρια… φούντωσαν, αν θυμηθούμε πως πριν από μερικές εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι η περίπτωσή του ενδιαφέρει και τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα (όπως φαίνεται αποχωρεί άλλωστε ο Βίκτορ Βαλντές για τη Μονακό).

«Θέλω να μείνω στην ομάδα και να παίζω περισσότερο. Εάν όμως μέσα στους επόμενους τρεις μήνες η κατάσταση δεν αλλάξει και μου κάνετε τότε την ίδια ερώτηση, θα σας έλεγα πως το καλύτερο θα ήταν να φύγω», τόνισε ο 32χρονος γκολκίπερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Μαδριλένους μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Να θυμίσουμε πως ο Κάρλο Αντσελότι είχε δηλώσει πως θα χρησιμοποιεί τον Ντιέγκο Λόπεθ στα ματς πρωταθλήματος και τον Κασίγιας στο Κύπελλο Ισπανίας και τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι, ο Κασίγιας έχει παίξει μόλις ένα ολόκληρο παιχνίδι από το ξεκίνημα της περιόδου, αυτό κόντρα στην Κοπεγχάγη για το Τσάμπιονς Λιγκ στις 3 Οκτωβρίου. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης απέναντι στη Γαλατάσαραϊ τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά και αντικαταστάθηκε από τον Λόπεθ.

Πέρυσι είχε έρθει σε ρήξη με τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος τον έβγαλε από την ενδεκάδα. Διχάστηκε και ο κόσμος της Ρεάλ με τη συγκεκριμένη κόντρα, ενώ το ίδιο πράττει τώρα και ο Κάρλο Αντσελότι! Για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο διεθνής πορτιέρο ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν του κρατάει κακία συμπλήρωσε… «κάποια ημέρα θα τον προσκαλέσω για έναν καφέ ή μία coca cola».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr