Home SPORTS NEWS «Καυστική» απάντηση Ρονάλντο! – Μπλάτερ: «Ζητώ συγνώμη…»

«Καυστική» απάντηση Ρονάλντο! – Μπλάτερ: «Ζητώ συγνώμη…»


Ο Κριστιάν Ρονάλντο δεν άφησε… έτσι τις υποτιμητικές δηλώσεις και τους χαρακτηρισμούς του Σεπ Μπλάτερ προς το πρόσωπό του! Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την ομάδα του, απάντησε με… καυστικό τρόπο στον πρόεδρο της FIFA, με τοποθέτησή του στο προφίλ του στο Facebook.

«Το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα τον σεβασμό και την αντίληψη που έχει η FIFA για μένα, για τον σύλλογό μου και για τη χώρα μου. Πολλά εξηγούνται τώρα. Εύχομαι στον κ. Μπλάτερ υγεία και μακροζωία, με τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί, όπως του αξίζει, τις επιτυχίες των αγαπημένων του ομάδων και παικτών», ήταν το μήνυμα του 28άχρονου διεθνή άσου…

Να θυμίσουμε πως ο Σεπ Μπλάτερ σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης μίλησε υποτιμητικά για τον Κριτσιάνο Ρονάλντο, αναφέροντας, εκτός των άλλων, πως δαπανά στον κομμωτή του περισσότερα χρήματα από τον Λιονέλ Μέσι. Έκανε μάλιστα και χειρονομίες που προκάλεσαν γέλιο στους παρευρισκόμενους!

Πρώτα ήρθε η αντίδραση από την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς τόσο ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι, όσο και ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ ζήτησαν με επιστολές από τον πρόεδρος της FIFA, να ανακαλέσει για την «αποκατάσταση της θεωρούμενης έλλειψης σεβασμού προς έναν σοβαρό και επαγγελματία παίκτη».

Ο Σεπ Μπλάτερ, λόγω και της έκτασης που πήρε το θέμα, ζήτησε τελικά συγνώμη στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο, σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Ο πρόεδρος της FIFA τόνισε πως δεν ήταν πρόθεσή του να μη δείξει σεβασμό στη Ρεάλ και στον Πορτογάλο, αναφέροντας μάλιστα ότι από μικρός θαυμάζει τη «βασίλισσα»!

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως για μένα ο Κριστιάνο είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μέσι, καθώς αμφότεροι είναι εκπληκτικοί ποδοσφαιριστές. Ζητώ συγνώμη που τα λεγόμενά μου στο πανεπιστήμιο σας πλήγωσαν. Δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μου να προσβάλλω και να μην δείξω σεβασμό στη Ρεάλ Μαδρίτης ή σε έναν παίκτη της, ή στους οπαδούς της. Άλλωστε είναι η ομάδα που θαυμάζω από μικρός», ανέφερε, εκτός των άλλων στην επιστολή, που έστειλε στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Δείτε εδώ την επιστολή του Σεπ Μπλάτερ

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr