Home SPORTS NEWS Μέσα με Μάλαγα ο Μπέιλ!

Μέσα με Μάλαγα ο Μπέιλ!


Παρά την παραφιλολογία, ο Γκάρεθ Μπέιλ, ξεκίνησε κανονικά προετοιμασία μάζι με τους άλλους αστέρες των Μερένγκες. Ο Αντσελότι ανακοίνωσε οτι ο ποδοσφαιριστής θα συμμετέχει στην αποστολή για τον αγώνα εναντίον της Μάλαγα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο «Σαμτιάγκο Μπερναμπέου». Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Ρεάλ, δήλωσε:

«Ο Μπέιλ είναι διαθέσιμος για αύριο. Δεν έχει κανένα πρόβλημα στην πλάτη και ότι προβλήματα είχε ήταν επειδή δεν είχε κάνει προετοιμασία. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έπαιξε πάνω από 120 αγώνες».

Ευχάριστα λοιπόν, τα νέα για τον Γκάρεθ Μπέιλ, που επέστρεψε στις προπονήσεις της Ρεάλ και προσπαθεί να επανέλθει απο τον πρόσφατο τραυματισμό του στον αριστερό μηρό. Η Ρεάλ παραδέχτηκε πρόσφατα οτι ο Μπέιλ έχει μια μικρή,χρόνια προεξοχή στο δίσκο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει σπονδυλοκήλη (όπως είχε δημοσιεύσει η ισπανική εφημερίδα «Marca») και δεν θα χρειαστεί εγχείρηση. Ο Ουαλός επιθετικός, έχει παίξει μόνο 137 λεπτά για τους Μαδριλένους και πολλοί λένε οτι η χρύση μεταγραφή του απο την Τότενμαν (86 εκατομμύρια λίρες!), ήταν αποτυχημένη.

Photos απο την πολυαναμενόμενη προπόνηση του Μπέιλ:

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr