Home SPORTS NEWS Νεϊμάρ: «Χωρίς επιπλέον άγχος με Ρεάλ»

Νεϊμάρ: «Χωρίς επιπλέον άγχος με Ρεάλ»


Ο 21χρονος βραζιλιάνος άσος των «μπλαουγκράνα» ξεκαθάρισε ότι σε ένα τέτοιο ματς θα ήθελε να αγωνιστεί κάθε ποδοσφαιριστής και πως στο πρώτο του classico θέλει να συνδυάσει καλή εμφάνιση με νίκη.

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο κάθε παίκτης θα ήθελε να συμμετάσχει. Το Classico είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή και θέλει να έχει την καλύτερη απόδοση. Αυτό είναι το πρώτο Classico για εμένα και θα ήθελα να κάνω ένα καλό ντεμπούτο και κατά προτίμηση με νίκη», τόνισε αρχικά ο Νεϊμάρ και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νομίζω ότι το άγχος είναι ίδιο όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ σημαντικός αγώνας, αλλά δεν θα υπάρχει περισσότερο άγχος απ’ ότι στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Τέλος, ο άσος της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε και στον συμπαίκτη του στην εθνική Βραζιλίας, Μαρσέλο, με τον οποίο όμως θα έρθουν αντιμέτωποι στο classico. «Έχουμε καταπληκτική σχέση. Είναι ένας φίλος μου που έχω αποκτήσει από το ποδόσφαιρο, αλλά σε αυτήν την αναμέτρηση θα νικήσει η Μπαρτσελόνα», ήταν τα λόγια του Νεϊμάρ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr