Home SPORTS NEWS Ο Ινιέστα έχει συμφωνήσει για ανανέωση

Ο Ινιέστα έχει συμφωνήσει για ανανέωση


Για… πάντα στη Μπαρτσελόνα! Ο Αντρές Ινιέστα έχει συμφωνήσει με τη Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «μπλαουγκράνα» για άλλα πέντε χρόνια, όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου. Ο τελευταίος ανέφερε πως απομένει μόνο το τυπικό μέρος για την επέκταση συνεργασίας, ενώ απέκλεισε πως θα γίνει μεταγραφή τον χειμώνα…

Το τρέχον συμβόλαιο του 29χρονου μεσοεπιθετικού λήγει το 2015, αλλά ο αντιπρόεδρος Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, επιβεβαίωσε πως θα ανανεώσει με την ομάδα για πέντε χρόνια.

«Ο Ινιέστα είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας γιατί είναι ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη. Η επέκταση συμβολαίου θα είναι για πέντε χρόνια, το μέγιστο που μας επιτρέπει ο νόμος», υπογράμμισε ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου και συμπλήρωσε: «Αν δεν προκύψει κάποια ατυχία με σοβαρό τραυματισμό, δεν θα κάνουνε μεταγραφή». Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού τόνισε: «Δεν υπάρχει τέτοιο σχέδιο». Μίλησε και για τον… διάδοχο του Βίκτορ Βαλντές (αποχωρεί το καλοκαίρι, που λήγει το συμβόλαιό του και με πιθανότερο προορισμό τη Μονακό) και επισήμανε πως θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι το Φεβρουάριου ή τον Μάρτιο.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr