Home SPORTS NEWS Ο Ντιέγκο Κόστα και η… φάρσα στον Σκολάρι!

Ο Ντιέγκο Κόστα και η… φάρσα στον Σκολάρι!


Μήλον της έριδος έχει γίνει, όπως είναι γνωστό, ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Βραζιλίας και της Ισπανίας, ο Ντιέγκο Κόστα. Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει ξεκαθαρίσει με ποια εθνική ομάδα θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και οι φήμες έχουν αρχίσει να οργιάζουν.

Ο Λουιζ Φελίπε Σκολάρι ήταν ο πρωταγωνιστής μιας τηλεφωνικής φάρσας. Θεωρώντας ότι στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο, έκανε σαφές ότι θα συμπεριλάβει τον χαρισματικό σκόρερ των ροχιμπλάνκος στην Εθνική του ομάδα.

“Μίλησα με τον Ζόρζε Μέντες για να του πω ότι στις προθέσεις μου είναι να καλέσω τον Ντιέγκο για τα δύο ματς του Νοεμβρίου στο Μαϊάμι και το Τορόντο και στη συνέχεια για το Μουντιάλ. Πιστεύω ότι τελικά θα επιλέξει Βραζιλία.” είπε αρχικά και συνέχισε με έμφαση “Είτε ήταν το Μουντιάλ σήμερα είτε αύριο, ο Ντιέγκο θα συμμετείχε.”

Τέλος ο Σκολάρι έδειξε ενοχλημένος με την ισπανική ομοσπονδία: “Έχω μια συνάντηση με τον Πρόεδρο της βραζιλιάνικη ομοσπονδίας για να του δείξω τη δυσαρέσκειά μου για την πίεση που ασκείται από τους Ισπανούς”.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr