Home SPORTS NEWS Παίρνει τερ Στέγκεν η «Μπάρτσα» (videos)

Παίρνει τερ Στέγκεν η «Μπάρτσα» (videos)


Στο πρόσωπο του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν που αγωνίζεται στην Γκλάντμπαχ, φαίνεται πως βρίσκει η Μπαρτσελόνα τον τερματοφύλακα που θα… επενδύσει στο μέλλον, για να καλύψει και το κενό που θα αφήσει ο Βίκτορ Βαλντές (λήγει το συμβόλαιό του τον ερχόμενο καλοκαίρι και δεν ανανεώνει, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως θα συνεχίσει στη Μονακό)!

Όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο «RKB», η «μπαρτσα» έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τη γερμανική ομάδα για την απόκτηση του 21άχρονου πορτιέρο. Αυτό ανέφερε και η «Bild»!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αλλά και τα όσα μετέδωσε ο συγκεκριμένος σταθμός, ο αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα», Άντονι Θουμπιθαρέτα, βρέθηκε τη Δευτέρα στη Γερμανία και έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Γκλάντμπαχ για την μεταγραφή του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν στο τέλος της σεζόν. Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να δώσει στη Γκλάντμπαχ περίπου 8 εκατ. ευρώ.

Απομένει να υπάρξει συμφωνία και με τον παίκτη, αλλά σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα, αφού επιθυμία των δύο πλευρών είναι να συνεργαστούν…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr