Home SPORTS NEWS Στην αποστολή Πουγιόλ και Μέσι

Στην αποστολή Πουγιόλ και Μέσι


Τις τελευταίες μέρες ο Κάρλες Πουγιόλ τα έδινε… όλα για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, ώστε να είναι έτοιμος να παίξει, μετά και την επέμβαση του στο γόνατο, και την Παρασκευή το απόγευμα έγινε γνωστό πως είναι ξανά σε αποστολή της Μπαρτσελόνα, μετά από επτά μήνες… Μέσα και οι Μέσι, Μασεράνο!

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με την Οσασούνα στην Παμπλόνα το βράδυ του Σαββάτου, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Να θυμίσουμε πως ο 35άχρονος αμυντικός είχε αποχωρήσει τραυματισμένος από τον αγώνα κόντρα στη Μίλαν στις 12 Μαρτίου. Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση για καθαρισμό του δεξιού γονάτου και σε επέμβαση για αφαίρεση κύστης, επίσης στο ίδιο γόνατο.

Ο Πουγιόλ ήταν πολύ χαρούμενος από το γεγονός της επιστροφής του, και ανέβασε στο «instagram» φωτογραφία στην οποία ποζάρει δίπλα στον πίνακα με τα ονόματα της αποστολής τα αποδυτήρια της Μπαρστελόνα στο αθλητικό της κέντρο….

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Πέμπτης είχε και άλλα ευχάριστα νέα για τον Τάτα Μαρτίνο, καθώς ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους Λιονέλ Μέσι και Χαβιέρ Μασεράνο. Οι δυο Αργεντίνοι είναι έτοιμοι, με βάση και το ιατρικό επιτελείο. Αντίθετα εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Οσασούνα έμειναν οι Πικέ, Ντάνι Άλβες και Αλέξις Σάντσες! Όπως έγινε γνωστό, ο Αργεντίνος προπονητής θέλει να δώσει…. ανάσες στους συγκεκριμένους παίκτες, καθώς είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr