Home SPORTS NEWS Συγνώμη Κίσλινγκ για το γκολ… φάντασμα!

Συγνώμη Κίσλινγκ για το γκολ… φάντασμα!


Ακόμα… συζητιέται το γκολ… φάντασμα του Στέφαν Κίσλινγκ στον αγώνα της Χόφενχαϊμ με τη Λεβερκούζεν και ο διεθνής άσος των «ασπιρινών»… αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

Την επομένη του αγώνα, ο Γερμανός άσος έγραψε στο προφίλ του στο «Facebook» ότι είδε στο ριπλέι κανονικά τη φάση και ζήτησε συγγνώμη! Υπογράμμισε πως δεν θέλει να κερδίζει μ’ αυτό τον τρόπο… Όπως φάνηκε πάντως στη μετάδοση, ο Στέφαν Κίσλινγκ αρχικά δεν πανηγύρισε, αλλά στη συνέχεια, όταν του έπεσαν πάνω και οι συμπαίκτες του σήκωσε τα χέρια και χάρηκε για το… λάθος. Όλοι περιμένουν πάντως και το τι θα πει ο διαιτητής Μπριχ!

«Αγαπητοί φίλοι και οπαδοί,
Μπορώ να καταλάβω τις αντιδράσεις αρκετών από εσάς κι εγώ έχω αναστατωθεί. Μετά το ριπλέι στην τηλεόραση το είδα κι εγώ καθαρά: δεν ήταν κανονικό γκολ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν είδα ακριβώς μετά την κεφαλιά μου, αν η μπάλα μπήκε ή όχι κανονικά στα δίχτυα. Κάπως η μπάλα βρέθηκε στο τέρμα. Αυτό ήταν που είπα και στον διαιτητή. Ζητώ συγγνώμη από όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου για την εξέλιξη του αγώνα. Το να κερδίζεις έτσι δεν είναι καλό. Η δικαιοσύνη είναι σημαντική για το άθλημα, τον σύλλογο και εμένα προσωπικά», έγραψε ο Στέφαν Κίσλινγκ!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr