Home SPORTS NEWS Τίτλος… και Βενγκέρ στην Άρσεναλ

Τίτλος… και Βενγκέρ στην Άρσεναλ


Ειδήσεις έβγαλε η ετήσια συνέλευση των μετόχων στην Άρσεναλ, με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Σταν Κροένκε, να θέτει ξεκάθαρα ως στόχο των «κανονιέρηδων» την κατάκτηση του τίτλου, ενώ έγινε γνωστό πως ο Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας! «Η λιτή οικονομική πολιτική που εφαρμόσαμε τα τελευταία χρόνια τελείωσε», ανέφερε ο Άλσατος τεχνικός.

Η Άρσεναλ έχει να πάρει… κούπα από το 2005 και ο Σταν Κροένκε τόνισε πως ήρθε η ώρα να μπει τέλος στη… λειψυδρία! «Κανείς δεν είναι χαρούμενος μέχρι να πάρουμε πρωταθλήματα και άλλους τίτλους. Τίποτα δεν έχει σημασία, αν δεν έχεις επιτυχίες μέσα στο γήπεδο», είπε στους υπόλοιπους μετόχους! Να αναφέρουμε πως πολλές φορές ο κόσμος των Λονδρέζων έχει διαμαρτυρηθεί πως η διοίκηση της ομάδας ενδιαφέρεται μόνο για τους ισολογισμούς, μόνο που ο Σταν Κροένκε φαίνεται πως επιθυμεί και αγωνιστικές επιτυχίες πέρα από οικονομικές για τους «κανονιέρηδες»!
Υπογράμμισε άλλωστε πως με την απόκτηση του Μεσούτ Οζίλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης η Άρσεναλ απέδειξε πως έχει τη δυνατότητα να δίνει χρήματα, όταν πρέπει. «Δεν χρειαζόμαστε σκάουτερ για να αγοράσουμε τον Οζίλ. Απλώς δίνουμε τα χρήματα και τον παίρνουμε», τόνισε χαρακτηριστικά!

Νέο συμβόλαιο με μπόνους για την κατάκτηση τίτλων
Την ίδια ώρα, ο Αρσέν Βενγκέρ είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο! Όπως έχει γίνει γνωστό, ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία της αγγλικής ομάδας, με βάση το νέο συμβόλαιο θα συνεχίσει να αμείβεται με 7,5 εκατ. λίρες ετησίως, δηλαδή όσα ακριβώς παίρνει και τώρα, αλλά στους όρους συμπεριλαμβάνονται μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης τίτλων! Κάτι λέει και αυτό…

«Τελείωσε η λιτή οικονομική πολιτική»
Θέση στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων πήρε και ο Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος παραδέχθηκε πως η πώληση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση το περασμένο καλοκαίρι.
«Η λιτή οικονομική πολιτική που εφαρμόσαμε τα τελευταία χρόνια τελείωσε. Αυτό φάνηκε και από τη μεταγραφή του Μεζούτ Οζίλ. Έπρεπε να είμαστε αυστηροί με τα οικονομικά του συλλόγου καθώς είχαμε την υπόθεση με το γήπεδο. Δεν ήθελα να δω το σύλλογο να χρεοκοπεί. Αυτή την στιγμή έχουμε την οικονομική δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε στις ακριβές μεταγραφές», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω το κ. Πίτερ Χιλ Γουντ, καθώς υπήρξε υπόδειγμα προέδρου και σύμβολο για την Άρσεναλ. Σεβάστηκε τις παραδόσεις και είχε μακροπρόθεσμο σχέδιο όταν ανέλαβα σαν προπονητής»!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr