Home SPORTS NEWS Το… σήκωσε η Μάλμε

Το… σήκωσε η Μάλμε


Με τον καλύτερο… τρόπο σφράγισε η Μάλμε την επιστροφή της στον θρόνο στην Σουηδία, καθώς με τη νίκη της με 2-0 στην έδρα της περσινής πρωταθλήτριας Έλφσμποργκ… σφράγισε την κατάκτηση του τίτλου, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του… μαραθωνίου.
Αυτό είναι το 20ό πρωτάθλημα στην ιστορία της Μάλμε και σήκωσε την κούπα, ύστερα από τρία χρόνια, επιστρέφοντας και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η Μάλμε με τη νίκη της για την 29η και προτελευταία αγωνιστική με γκολ από τον Μόλις (36’, 70’) πήγε τη διαφορά της από τη 2η ΑΪΚ στους πέντε βαθμούς. Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν τρελοί πανηγυρισμοί από τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και τον κόσμο της Μάλμε. Οι οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να υπάρξει και μικροένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις…

Η ΑΪΚ είναι σίγουρη 2η και απομένει να δούμε ποια ομάδα θα πάρει την 3η θέση ανάμεσα στην Γκέτεμποργκ (51β.), τη Χέλσινμποργκ (49’) και την Καλμάρ (49β.).

Την Δευτέρα, η Έστερ πήρε 1-1 εκτός από τη Νόρκεπινγκ και έμεινε ζωντανή για να διεκδικήσει την παραμονή με μπαράζ. Μπρομαποϊκάρνα και Χάλμσταντ, που παίζουν μεταξύ τους, και έχουν από 31 και 30 πόντους, διεκδικούν και την απευθείας παραμονή, ενώ η Έστερ έχει 27. Έχει πέσει ήδη η Σιριάνσκα…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr