Home SPORTS NEWS El Clasico: Στο +6 με Αλέξις

El Clasico: Στο +6 με Αλέξις


Η Μπαρτσελόνα με γκολ ποίημα του Αλέξις Σάντσες “σφράγισε” τη νίκη της στο Clasico με 2-1. Ο Νεϊμάρ στο 19′ άνοιξε το σκορ, ο Χέσε μείωσε στο 91′. Δύο πέναλτι ζήτησε η Ρεάλ.

Η Μπαρτσελόνα στάθηκε καλύτερα από τη Ρεάλ στο Καμπ Νου, στο πρώτο Clasico της χρονιάς και έφτασε στη πολυπόθητη νίκη που τη φέρνει στο +6 από τη βασίλισσα, εκμεταλλευόμενη δύο από τις μετρημένες ευκαιρίες που δημιούργησε στο ματς.

Το σκορ άνοιξε στο 19′ ο Νεϊμάρ σκοράροντας για πρώτη φορά στη ζωή του σε Clasico στην πρώτη του συμμετοχή στο ισπανικό ντέρμπι. Η Ρεάλ με κύριο εκφραστή των προσπάθειών της τον Ρονάλντο θέλησε να αντιδράσει, όμως ο Βαλντές σε όσες περιπτώσεις απειλήθηκε, βροντοφώναξε παρών.

Η βασίλισσα με το πέρασμα του χρόνου άρχισε να ρίχνει το βάρος στην επίθεση, αφήνοντας κενά στην άμυνά της. Ένα από αυτά εκμεταλλεύτηκε ο Αλέξις Σάντσες στο 78′ και αφού δεν κατάφερε να περάσει τον Βαράν, επιχείρησε τη λόμπα και “κρέμασε” τον Ντιέγκο Λόπες, διαμορφώνοντας με αριστοτεχνικό τρόπο το 2-0.

Η Ρεάλ Μαδρίτης που διαμαρτυρήθηκε σε δύο περιπτώσεις για πέναλτι, αρχικά για χέρι του πεσμένου στο έδαφος Αντριάνο μετά από ευκαιρία του Κεντίρα και απόκρουση του Βαλντές και στη συνέχεια για μαρκάρισμα του Ρονάλντο μέσα στην περιοχή κι ενώ ο Πορτογάλος είχε “οπλίσει” για να σουτάρει, κατάφερε να μειώσει με τον Χέσε στο 91′, δίχως να έχει όμως άλλη ευκαιρία στον χρόνο που απέμενε για να “κλέψει” την ισοπαλία.

Στις αξιοσημείωτες φάσεις το δοκάρι του Μπενζεμά στο 72′ κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-0.

Ο διαιτητής Μαγιένκο θα αποτελέσει ένα από τα πρόσωπα της επόμενης μέρας για τα πέναλτι που αρνήθηκε στη Ρεάλ.

Τα φώτα αναμφισβήτητα θα στραφούν και στον Νεϊμάρ, ο οποίος βρήκε δίχτυα στην παρθενική του συμμετοχή σε Clasico.

Ενδιαφέρον προκαλεί ακόμη και η περίπτωση του Μέσι, ο οποίος δεν σκόραρε στο Καμπ Νου έπειτα από 358 ημέρες.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Μπέιλ ο οποίος πέρασε από τον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νου και δεν ακούμπησε.

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Άλβες, Μαστσεράνο, Πικέ, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα (77′ Σονγκ), Μέσι,Φάμπρεγας (70′ Αλέξις), Νεϊμάρ (84′ Πέδρο)

Ρεάλ Μαδρίτης: Λόπεθ, Καρβαχάλ, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Κεντίρα, Ράμος (56′ Ιγιαραμέντι), Μόντριτς, Ντι Μαρία (76′ Χεσέ), Μπέιλ (61′ Μπενζεμά), Ρονάλντο

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr