Home SPORTS NEWS Ήπιαν όλο τον… Βόσπορο ο Σκρτελ και οι συμπαίκτες του

Ήπιαν όλο τον… Βόσπορο ο Σκρτελ και οι συμπαίκτες του


Τι να πρωτοχωνέψει; Οτι χρεώθηκε αυτογκόλ (σημειωτέον, από δικό του γύρισμα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα έστω κι αν η ευθύνη βαραίνει τον γκαφατζή τερματοφύλακα Γιαν Μούχα), ότι η εθνική του ομάδα ηττήθηκε ή ότι μετά τη λήξη του ματς αντίκρισε κόκκινη κάρτα, επειδή «μανούριασε» με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Κώστα Μανωλά;

Είχε πολλούς λόγους ο Μάρτιν Σκτρελ να είναι εκνευρισμένος και «φουρτουνιασμένος», ύστερα από τον αγώνα Ελλάδα – Σλοβακία (1-0) της περασμένης Παρασκευής. Ολες αυτές οι καταστάσεις, ωστόσο, φαίνεται πως δεν επηρέασαν τη διάθεσή του. Εκτός κι αν υποθέσουμε ότι θέλησε να πνίξει τον καημό του στο πιοτό.

Σύμφωνα, άλλωστε, με πληροφορίες, ο 29χρονος στόπερ της Λίβερπουλ έδινε τη μία παραγγελία μετά την άλλη το ίδιο βράδυ, «καθαρίζοντας» πάντως για όλη την παρέα. Βλέπετε, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της εθνικής Σλοβακίας συγκεντρώθηκαν σε κλειστό χώρο στο ξενοδοχείο όπου διανυκτέρευσε η αποστολή και το αλκοόλ έρρεε σαν το νερό στους… καταρράκτες.

Το κοντέρ έγραψε 5 φιάλες ουίσκι, 5 μπουκάλια βότκα και περίπου 80 κουτάκια μπίρας, με τον αδρά αμειβόμενο Σκρτελ να χειρίζεται τα της παραγγελίας. Δεν έγινε γνωστό αν συμμετείχαν όλοι οι διεθνείς Σλοβάκοι στο πιώμα, αλλά αναμφίβολα υπήρχαν δυνατά… ποτήρια στην παρέα για να προκύψει τέτοια κατανάλωση.

Οι Σλοβάκοι, άλλωστε, κατά καιρούς απασχολούν τα ΜΜΕ για τα νυχτοπερπατήματά τους. Και όπως αποδεικνύεται, δεν χρειάζεται να ξεπορτίσουν για να τα τσούξουν ούτε το πράττουν γιορτάζοντας μόνο επιτυχίες. Την Τετάρτη στη Ρίγα απέναντι στη λετονία ολοκληρώνουν μία αποτυχημένη πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Κανονικά θα έπρεπε να κεράσει τα ποτά στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η εθνική Σλοβακίας ο τερµατοφύλακας Γιαν Μούχα. Σαν πρόστιµο για την γκέλα του!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr