Home SPORTS NEWS Βήμα τίτλου από Φέτελ!

Βήμα τίτλου από Φέτελ!


Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αγκαλιάζει ολοένα και περισσότερο και τον εφετινό τίτλο της Φόρμουλα 1. Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull πανηγύρισε στην πίστα της Κορέας την 34 νίκη της καριέρας του, την 4η συνεχόμενη για το 2013 και 3η συνεχόμενη στο συγκεκριμένο γκραν πρι για να αποδείξει σε όλους ότι θα πρέπει να παλέψουν πολύ οι υπόλοιποι για να τον κερδίσουν.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από την αρχή του αγώνα, εκκίνησε από την πολ ποζίσιον και είδε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού, κάτι που δεν έιχε συμβεί στο παρελθόν στην Κορέα. Πλέον με νίκη στην Ιαπωνία την επόμενη εβδομάδα και ο Αλόνσο δεν τερματίσει υψηλότερα από την 9η θέση τότε θα πάρει και… μαθηματικά τον τίτλο. Αυτή τη στιγμή η διαφορά του με τον Αλόνσο είναι στους 77 βαθμούς.

Τη δεύτερη και τρίτη θέση συμπλήρωσαν οι δύο πιλότοι της Lotus, Κίμι Ράικονεν και Ρομέιν Γκροζάν. Τέταρτος για πρώτη φορά στην καριέρα του τερμάτισε ο Νίκο Χούλκενμπεργκ της Sauber πανηγυρίζοντας έξαλλα την επιτυχία του αυτή.

Πέμπτος τερμάτισε ο Αλόνσο, έκτος ο Αλόνσο, έβδομος ο Ρόζμπεργκ, όγδοος ο Μπάτον, ένατος ο Μάσα και δέκατος ο Πέρες.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr