Home SPORTS NEWS «Εγκυμονούσαν» μπελάδες… τα σφυρίγματα!

«Εγκυμονούσαν» μπελάδες… τα σφυρίγματα!


Το πιο συχνό παράπονο των γυναικών είναι οτι οι άντρες έχουν χάσει τους κάλους τρόπους τους. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην περίπτωση του διεθνή διαιτήτη Γκόμες, που μια κίνηση ευγένειας προς μια έγκυο γυναίκα, του γύρισε «μπούμερανγκ»!

Όπως έγραψε την ιστιοσελίδα του στο facebook, ο Ντουάρτε Γκόμες, περιμένοντας στην ούρα για να αγοράσει εφημερίδα σε περίπτερο της Λισσαβώνας, παραχώρησε τη θέση του σε έγκυο γυναίκα που στεκόταν πίσω του, λέγοντας, «Παρακαλώ, περάστε πρώτη. Έχετε προτεραιότητα».

Η ιπποτική αυτή κίνηση, που σε κάθε άλλη περίπτωση θα είχε προκαλέσει το γυναικείο θαυμασμό, αποτέλεσε αφορμή για να αρχίσει η έγκυος, να εκτοξεύει απειλές, εκφράζοντας απέχθεια στο πρόσωπο του και δυσαρέσκεια για τα σφυρίγματά του στην ομάδα της.

Σύμφωνα με τον Γκόμες, η έγκυος τον απείλησε ακόμα και με κλωτσιά στα οπίσθια (!), απο τον αγέννητο γιό της: «Αυτό που χρειάζομαι πραγματικά από εκείνον, είναι να γεννηθεί, να μεγαλώσει γρήγορα και να σε κλωτσήσει στα οπίσθια τόσο δυνατά ώστε να σταματήσεις να κλέβεις την ομάδα μου»!

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ο διεθνής διαιτητής, μη μπορώντας να πιστέψει τι του συνέβη.

Γκόμες, μην παρεξηγείς, μάλλον έπεσες σε φανατική οπάδο με αυξημένες ορμόνες λόγω εγκυμοσύνης!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr