Home SPORTS NEWS Με… άγχος η πρώτη νίκη για ΤΣΣΚΑ (Video)

Με… άγχος η πρώτη νίκη για ΤΣΣΚΑ (Video)


Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέτυχε στην Αγία Πετρούπολη την πρώτη νίκη της στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επιβλήθηκε με άγχος με 3-2 της Βικτόρια Πλζεν, με τους Τσέχους να γνωρίζουν την δεύτερη ήττα στο γκρουπ.

Το παιχνίδι έγινε στο «Πετρόφσκι» στην Αγία Πατρούπολη, αφού ο αγωνιστικός χώρος του «Χίμκι Αρένα» είναι σε… κακά χάλια.
Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε μάλιστα μόλις στο 4’ με τον Φραντίσεκ Ραϊτόραλ να σκοράρει μετά από κόντρα του σουτ του Μίλαν Πετρζέλα στον Σεργκέι Ιγκνασέβιτς.
Η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο 19’ ο Ζόραν Τόσιτς έκανε το 1-1 και στο 29’ ο Κεισούκε Χόντα σημείωσε το 2-1.

Στο 78’ σημειώθηκε αστείο αυτογκόλ από Ράντιμ Ρένζικ και έτσι η πρωταθλήτρια Ρωσίας έκανε το 3-1, σε φάση στην οποία ο πρώην τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Μάτους Κοζάτσικ, δεν μπόρεσε καταφέρνει ανενόχλητος να κοντρόλ! Η Βικτόρια Πλζεν συνέχισε να κυκλοφορεί καλά τη μπάλα, και μείωσε σε 3-2 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με κεφαλιά του Μπάκος, μετά από λάθος διώξιμο του Ακινφέεβ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα σε αντίπαλό του με αποτέλεσμα η «στρογγυλή θεά» να πάρει ύψος μέσα στη μικρή περιοχή… Στα υπόλοιπα τρία λεπτά δεν μπήκε άλλο γκολ, παρότι η φιλοξενούμενη προσπάθησε για την ισοφάριση, ενώ ευκαιρία είχε και ο Χόντα στο τέλος, αλλά τον κόντραρε αντίπαλος…

Διαιτητής: Μπας Νάιχαϊς (Ολλανδία).

Οι συνθέσεις
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Ακινφέεβ, Ιγκνάσεβιτς, Μπερεζούτσκι, Ναμπάμπκιν, Σενίκοφ, Βέρνμπλουμ, Χόντα, Ζούμπερ (64’ Γκονζάλεζ), Ελμ (73’ Μιλάνοφ), Τόσιτς, Μούσα (89’ Βιτίνιο).
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Κόζατσικ, Χούμπνικ, Ρέζνικ (84’ Πόσπισιλ), Προχάτσκα, Ραϊτοράλ, Χοράβα (76’ Ντούρις), Χορβάτ, Πετρζέλα, Κόβαρικ (70’ Τετσλ), Κολάρ, Μπάκος.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr