Home SPORTS NEWS Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Φαρφάν

Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Φαρφάν


Πλήγμα με τον Τζέφερσον Φαρφάν στη Σάλκε, καθώς ο Περουβιανός άσος θα μείνει αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα, σύμφωνα και με τον γερμανικό Τύπο!

Ο διεθνής άσος τραυματίστηκε στους προσαγωγούς κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Βασιλεία για το Τσάμπιονς Λιγκ και έγινε αλλαγή στο 44’ (μπήκε στη θέση του ο Άνταμ Σάλαϊ). Μετά τις εξετάσεις, φάνηκε το πρόβλημα που έχει, και έγινε γνωστός ο χρόνος που θα είναι εκτός. Θα απουσιάσει βέβαια σίγουρα από την αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ. Αυτός ο τραυματισμός ήρθε σε μια «καυτή» περίοδος για τους «βασιλικούς μπλε», με πολύ κρίσιμα παιχνίδια, σε Γερμανία και Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, παιχνίδια έχει και το Περού για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής.  Ο Τζέφερσον Φαρφάν έχει αγωνιστεί στις έξι από τις επτά αναμετρήσεις της Σάλκε στη μπουντεσλίγκα, σημειώνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ!

Σε ότι αφορά στη Σάλκε να πούμε πως στη γερμανική ομάδα περιμένουν την επιστροφή του Κλάας-Γιαν Χούντελααρ. Ο διεθνής Ολλανδός άσος που απουσιάζει εδώ και καιρό με μερική ρήξη στους συνδέσμους στο δεξί γόνατο, αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα Οκτωβρίου!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr