Home SPORTS NEWS «Σάλτο Μουρίνιο», ο γιός και η απολογία (video+pics)

«Σάλτο Μουρίνιο», ο γιός και η απολογία (video+pics)


Επικρίσεις δέχτηκε ο Μουρίνιο για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ του Τόρες. Ασέβεια προς τη Σίτι χαρακτηρίστηκε η επινίκια θριαμβολογία στις κερκίδες με τους φιλάθλους της Τσέλσι, πίσω απο τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας. Ο Ζοσέ δήλωσε οτι πήγε στις κερκίδες για να βρεί τον 14χρονο γιό του, Ζοσέ Μάριο και να πανηγυρίσουν μαζί τη νίκη της ομάδας.

«Υπόσχομαι οτι πήγα για αυτόν! […] Αν δεν το πιστεύουν, απολογούμαι αν αισθάνονται οτι έκανα κάτι κάκο»,δήλωσε ο Πορτογάλος στη συνέντευξη τύπου. Χαριτολογώντας έριξε το φταίξιμο στη Τσέλσι γιατί έδωσε εισιτήριο στο γιό του στις κερκίδες που βρίσκονται πίσω απο τον πάγκο της Σίτι.

Επιπλέον, αποκάλυψε οτι όταν έχασε απο τη Μπάγερν κάποιος του έβαλε μαχαίρι πίσω απο τη πλάτη χωρίς να τον δεί και οτι κατέστρεψε το παντελόνι του, όταν σύρθηκε στα γόνατα στο Μπερναμπέου το 2012, για να πανηγυρίσει τη νίκη της Ρεάλ με 3-2 επι της Σίτι.

Ο σχολιασμός του Μουρίνιο για τον πανηγυρισμό που θεωρήθηκε προκλητικός προς τη Σίτι:

«Κοιτάξτε, νομίζω οτι η Τσέλσι είναι «ένοχη» γιατί ήθελα να αγοράσω εισιτήριο διαρκείας για τον γιό μου και μου έδωσαν εισιτήριο πίσω απο τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας. Οπότε είναι «ένοχη» η Τσέλσι. Πρέπει να αλλάξουν το εισιτήριο και να δώσουν στο παιδί μου εισιτήριο με θέση πίσω απο τον δικό μου πάγκο. Πήγα για αυτόν! Το υπόσχομαι οτι πήγα για αυτόν! Στο επόμενο παιχνίδι θα τον δείτε ξανά εκεί. Από την άλλη, αυτό είναι το «δράμα» της τελευταίας στιγμής. Την περασμένη χρονιά, νομίζω ήταν την περασμένη χρόνια, κέρδισα τελευταία στιγμή τη Μάντσεστερ Σίτι στη Μαδρίτη και σύρθηκα στα γόνατα. Κατέστρεψα το παντελόνι μου! Έχασα τελευταία στιγμή απο τη Μπάγερν Μονάχους, κάποιος έβαλε ενα μαχαίρι πίσω απο τη πλάτη μου και δεν το είδα! Οπότε, αυτή είναι η συναισθηματική κορύφωση του αθλήματος. Αν πιστεύουν οτι ο γιός μου είναι εκεί, υπέροχα. Αν δεν το πιστεύουν, απολογούμαι αν αισθάνονται οτι έκανα κάτι κακό».

Video με τον Μουρίνιο να μιλάει για τη «βουτιά» στις κερκίδες για χάρη του γιού του:

Το video με την «βουτία» του Ζοσέ στους φιλάθλους της Τσέλσι, σε μια προσπάθεια να βρεί τον γιό του και να πανηγυρίσουν μαζί:

Σάλτο Μορτάλε-Μουρίνιο! (εδώ θυμίζει λίγο και τον Μπάτμαν) :

Δεν κατάφερε να βρεί τον γιό του Ζοσέ Μάριο junior, άλλα έδωσε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους της Τσέλσι:

«Αγάπη μόνο!» (…και αγκαλιές) για τον «Special One»!:

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr