Home SPORTS NEWS Σέριγχαμ: «Να παίξει δεξί μπακ ο Τζέραρντ»

Σέριγχαμ: «Να παίξει δεξί μπακ ο Τζέραρντ»


Σε μια… πρωτοποριακή πρόταση προέβη ο Τέντι Σέριγχαμ, μιλώντας στο «talkSPORT» για το σημαντικό ματς της Αγγλίας με την Πολωνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Ευρώπης και το πρόβλημα που έχει ο Ρόι Χόντστον με τη θέση του δεξιού μπακ. Ο πρώην διεθνής άσος πρότεινε να παίξει στα δεξιά της άμυνας ο Στίβεν Τζέραρντ!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας δεν έχει στη διάθεσή του τον Γκλεν Τζόνσον, που είναι τραυματίας εδώ και καιρό, ενώ τιμωρημένος είναι ο Κάιλ Γουόκερ (πήρε κίτρινη κάρτα στον αγώνα με το Μαυροβούνιο). Ο άσος της Λίβερπουλ έχει παίξει στη συγκεκριμένη θέση, έστω και λίγες, και αυτό το ξέρει ο 47άχρονος Τέντι Σέριγχαμ που τόνισε: «Θα μπορούσε να το κάνει ο Στίβεν Τζέραρντ επειδή θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καλές μπαλιές από τους μπακ. Από αριστερά θα έχουμε τον Λέιτον Μπέινς και αν πάει δεξιά ο Τζέραρντ θα έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε στο κέντρο κι έναν εκ των Τζακ Γουίλσιρ ή Μάικλ Κάρικ, οι οποίοι επίσης μπορούν να περνούν καλές πάσες»!

Τα «τρία λιοντάρια» με νίκη με την Πολωνία κατακτούν την πρωτιά στον όμιλό τους, και αφήνουν δεύτερη την Ουκρανία, η οποία την ίδια ώρα παίζει εκτός με το Σαν Μαρίνο!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr