Home SPORTS NEWS Αυτοί ρώταγαν ο Βενγκέρ… χασμουριόταν!

Αυτοί ρώταγαν ο Βενγκέρ… χασμουριόταν!


Χλιαρός έως αδιάφορος ο Αρσέν Βενγκέρ στο «Twitter». Μέσα από τον επίσημο λογαρισμό της Άρσεναλ στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο προπονητής απάντησε στις ερώτησεις των φιλάθλων των «κανονιέριδων». Οι ποδοσφαιρόφιλοι του «Twitter» άδραξαν την ευκαρία και άρχισαν να βομβαρδίζουν τον γάλλο προπονητή με ερωτήσεις, αλλά απογοητεύτηκαν καθώς οι απαντήσεις του ήταν πολύ «στημένες» και θύμιζαν συνέντευξη τύπου. Έτσι, δεν άργησαν να ακολουθήσουν τα «καυστικά» σχόλια προς τον Άρσεν:

Ακόμα και όταν ο Άρσεν ρωτήθηκε αν προτιμάει τον Ρονάλντο ή τον Μέσι, απέφυγε να απάντησει ξεκάθαρα, δίνοντας μια διπλωματική απάντηση:

«Αυτό είναι δύσκολο. Ο Μέσι ήταν στην κορυφή μέχρι τώρα, αλλά τον τελευταίο χρόνο ίσως ο Ρονάλντο να είναι μπροστά, (καθώς) είναι πολύ αθλητικός».

Ο αγγλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος καλεί σύχνα παράγοντες της ομάδας στο «Twitter» και με το «hashtag» #ask καλεί τους τουιτερόφιλους να συμμετέχουν σε συζήτηση μαζί τους. Ανάλογη συζήτηση που είχε στεφθεί με ιδιαίτερη επιτυχία ήταν με τους ποδοσφαιριστές Γουίλσιρ, Σέζνι και Ποντόλσκι. Αυτή τη φορά ήταν σειρά του προπονητή της ομάδας να επικοινωνήσει με τους φίλους της Άρσεναλ, αλλά μάλλον η πρώτη του επαφή με το τουίτερ ήταν κάπως αμήχανη.

Ενδιαφέρον θα είχε πάντως κάτι αντίστοιχο να είχε επιχειρήσει η Τσέλσι με τον Ζοζέ Μουρίνιο, αφού ως γνωστόν ο πορτογάλος δεν φοβάται και τα λέει «έξω απ’ τα δόντια».

«Ασκ Αρσέν», αλλά τους «έσκασε» τους φιλάθλους της Άρσεναλ, αφού δεν του έπαιρνες ιντριγκαδόρικη απάντηση ούτε με το τσιγκέλι:

«Παρακαλώ ρωτήστε τον Αρσέν, αν συνειδητοποιεί πόσο έχει αγανακτήσει τους θαυμαστές του»


Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr