Home SPORTS NEWS «Διαγώνισμα» για Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ

«Διαγώνισμα» για Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ


Αγωνιστική χωρίς ντέρμπι δεν λογίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο Θέατρο των Ονείρων η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Άρσεναλ και ελπίζει να μπει ξανά στο κόλπο του τίτλου.

Μία μεγάλη εβδομάδα φτάνει στο τέλος της για την Άρσεναλ. Οι Κανονιέρηδες την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε την φορμαρισμένη Λίβερπουλ και τη νίκησαν εύκολα με 2-0. Μεσοβδόμαδα ταξίδεψαν στην έδρα της φιναλιστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, της Ντόρτμουντ, φεύγωντας με το τρίποντο με το γκολ του Ράμσεϊ.

Παρόλα αυτά κάποιοι συνεχίζουν να αμφιβάλλουν για την δυναμική τους. Μία νίκη στο Όλντ Τράφορντ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ίσως να τις απομακρύνει. Όμως πρέπει να το κάνουν σε ένα γήπεδο αρκετά αφιλόξενο για εκείνους. Στα τελευταία εννέα παιχνίδια έχουν 8 ήττες, με την τελευταία νίκη να χρονολογείται το 2006 με γκολ του Αντεμπαγιόρ.

Μετά από τρεις ήττες στα πρώτα εννέα παιχνίδια η Γιουνάιτεντ φαίνεται πως βρίσκει το ρυθμό της. Είναι αήττητη σε 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με 5 νίκες. Δύο από αυτές ήρθαν με ανατροπή όπως άλλωστε συνηθίζει φέτος.

Στα τελευταία νέα ο Τομ Κλέβερλι και ο Μάικλ Κάρικ επιστρέφουν καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών, όχι όμως και ο Γουέλμπεκ.

Από την άλλη ο Γουίλσιρ είναι αμφίβολος ενώ ο Αρσέν Βενγκέρ… προσεύχεται να είναι έτοιμος ο Ματιέ Φλαμινί.

Φυσικά αυτή που θα τραβήξει τα βλέμματα θα είναι η μάχη του Ρόμπιν Φαν Πέρσι με τον Περ Μέρτεζακερ. Ο Ολλανδός πέρυσι χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά για να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του. Ωστόσο ο Γερμανός βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση και σίγουρα θα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά σε 17 χρόνια που ο Βενγκέρ δε θα αντιμετωπίσει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Το ρεκόρ του απέναντι στον Μόις είναι 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr