Home SPORTS NEWS Είναι επίσημο, κλήθηκε στην Ισπανία ο Ντιέγκο Κόστα

Είναι επίσημο, κλήθηκε στην Ισπανία ο Ντιέγκο Κόστα


Ο Ντιέγκο Κόστα κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Ισπανίας, καθώς ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ανάμεσα στους 23 ποδοσφαιριστές που πήρε πρόσκληση από τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για τα δύο φιλικά των «φούριας ρόχας» με Γουϊνέα (16/11) και Νότιο Αφρική (19/11).

Να θυμίσουμε πως ο Ντιέγκο Κόστα, που κάνει σούπερ σεζόν με τους «ροχιμπλάνκος», αρνήθηκε πρώτα την κλήση που έλαβε από την Ομοσπονδία της Βραζιλίας για το φιλικό με την Ονδούρα. Με τους «φούριας ρόχας» να… κερδίζουν τη μάχη με την «σελεσάο», καθώς και ο Ντιέγκο Κόστα, όπως έκανε γνωστό, ήθελε και ο ίδιος να παίξει με την εθνική Ισπανίας…

Εκτός από τον Ντιέγκο Κόστα, στην αποστολή της Ισπανίας επιστρέφουν οι Χάβι Μαρτίνεθ και Τσάμπι Αλόνσο. Από την άλλη, εκτός για λόγους ξεκούρασης έμειναν οι Τσάβι και Πικέ, όπως και οι τραυματίες Τόρες, Μίτσου, Σίλβα και Ζόρντι Άλμπα.

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε έκανε μάλιστα δηλώσεις για τον Κάρλς Πουγιόλ και για την επάνοδο του αρχηγού της Μπαρτσελόνα στην ενεργό δράση, μετά την αποθεραπεία του. «O Πουγιόλ πηγαίνει πολύ καλά, παίρνει παιχνίδια με την ομάδα του και αυτό είναι θετικό για όλους. Τον υπολογίζουμε για το Μουντιάλ…», υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «φούριας ρόχας»!

Αναλυτικά η αποστολή: Κασίγιας, Βαλντές, Ρέινα, Αρμπελόα, Χουανφράν, Σέρχιο Ράμος, Αλμπιόλ, Ινίγο Μαρτίνεθ, Μορένο, Μόνρεαλ, Χάβι Μαρτίνεθ, Μπουσκέτς, Τσάμπι Αλόνσο, Κόκε, Ινιέστα, Καθόρλα, Φάμπρεγας, Νάβας, Μάτα, Ντιέγκο Κόστα, Νεγρέδο, Πέδρο, Βίγια.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr