Home SPORTS NEWS Μπεκενμπάουερ: «Ο Ριμπερί αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»

Μπεκενμπάουερ: «Ο Ριμπερί αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»


Ο Φρανκ Ριμπερί αξίζει την «Χρυσή Μπάλα» σύμφωνα με όσα τόνισε ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, ο οποίος ανέφερε, μετά και τις τελευταίες πληροφορίες, πως ο φαβορί για το βραβείο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Γερμανός θρύλος της μπάλας, που έχει σηκώσει την «Χρυσή Μπάλα» είπε: «Φυσιολογικά ο Ριμπερί θα κέρδιζε τη Χρυσή Μπάλα, αλλά αυτές οι ψηφοφορίες είναι λίγο περίπλοκες. Από την άλλη ο Κριστιάνο έχει κάνει καταπληκτική χρονιά και έχει όλα τα χαρακτηριστικά να πάρει το βραβείο. Είναι το φαβορί. Παρότι λοιπόν ο Ριμπερί ήταν ο καλύτερος στη διάρκεια της σεζόν, δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη αν στο τέλος νικητής είναι ο Ρονάλντο».

Ο Ριμπερί πέρυσι πήρε όλες τις κούπες (πρωτάθλημα, Κύπελλο Γερμανίας, Τσάμπιονς Λιγκ), ενώ η Γαλλία πέρασε στο Μουντιάλ, όπως και η Πορτογαλία. Με τον Ρονάλντο να κάνει πάντως εκπληκτική χρονιά σε ατομικό επίπεδο!

Να θυμίσουμε πως παλιά την «Χρυσή Μπάλα» παράδιδε το «France Football» (ψήφιζαν δημοσιογράφοι), ενώ άλλο βραβείο έδινε η FIFA (ψήφιζαν οι προπονητές και οι αρχηγοί των εθνικών ομάδων). Εδώ και μερικά χρόνια το βραβείο δίνεται από κοινού!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr