Home SPORTS NEWS Ήττα του Απόλλωνα στην Τραπεζούντα (Video)

Ήττα του Απόλλωνα στην Τραπεζούντα (Video)


Παρά τη μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα μέσα την έδρα της Τραμπζοσπόρ.

Η Τουρκική ομάδα νίκησε με 4-2 και μαζί με τη Λάτσιο, είναι οι δύο ομάδες που προκρίνονται στη φάση των 32 της διοργάνωσης από τον 10ο όμιλο. Η πρώτη θέση του ομίλου θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική, στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η Τραμπζοσπόρ προηγήθηκε με 3-0 με δύο τέρματα του Olcan Adin στο 25΄ και στο 61΄ και ένα τέρμα του Aydogdu sto 25′.

Ο Άμπραχαμ Γκιέ Γκιέ μείωσε σε 3-1 για τον Απόλλωνα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βασιλείου στο 68΄.  Ο σκόρερ του Απόλλωνα είχε μπει στον αγώνα ως αλλαγή λίγο προηγουμένως.

Ο Σανγκόι με πέναλτι στο 80ο λεπτό μειώνει ακόμη περισσότερο το σκορ για τον Απόλλωνα, 3-2. To πέναλτι το κέρδισε ο Άμπραχαμ Γκιέ Γκιέ μετά από ανατροπή του από τον Kadir Keleş.

Ο Olcan Adin με απευθείας φάουλ στο 82¨ πέτυχε το 3ο του τέρμα στον αγώνα και το τέταρτο για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το 4-2.

Απόλλων: Χίντι, Βασιλείου, Μερκής, Α. Χαραλάμπους, Ντανανάε, Γκριγκόριε (67΄ Μεριέμ), Χ. Κυριάκου (60΄ Σανγκόι), Ρομπέρ, Γκαρσία (60΄ Γκιέ Γκιέ), Κωνσταντίνου, Γκουγιόν
Διαιτητής:  Manuel Gräfe
Βοηθοί: Thorsten Schiffner,  Guido Kleve Επιπρόσθετοι βοηθοί διαιτητές:  Guido Winkmann και Robert Hartmann.
Τέταρτος διαιτητής: Mike Pickel.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Λάτσιο νίκησε με 2-0 τη Λέγκια εκτός έδρας.

cfa