Home SPORTS NEWS Εκτός με Άγιαξ και ο Αντριάνο (video)

Εκτός με Άγιαξ και ο Αντριάνο (video)


Ο Αντριάνο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά τραυματισμού του και έτσι έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι απουσίες της Μπαρτσελόνα είναι πολλές, αλλά ο Τάτα Μαρτίνο θα έχει τη διάθεσή του τον Τσάβι, ο οποίος επιστρέφει τις υποχρεώσεις των «μπλαουγκράνα»!

Λόγω τραυματισμού δεν θα παίξε ο Λιονέλ Μέσι. Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Αλέξις Σάντσες λόγω τιμωρίας και οι Βαλντές, Άλμπα, Ντάνιελ Άλβες, Τέγιο, Αφελάι εξαιτίας τραυματισμών.

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα για το Άμστερνταμ περιλαμβάνει 19 παίκτες και αποτελείται από τους: Πίντο, Όιερ, Μοντόγια, Πικέ, Πουγιόλ, Μπάρτρα, Μασεράνο, Σέρχι Γκόμες, Μπουσκέτς, Σονγκ, Τσάβι, Ινιέστα, Φάμπρεγκας, Σέρχι Ρομπέρτο, Πάτριτς, Πέδρο, Νειμάρ, Αντάμα και Ντονγκού.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα είπε πως στους «μπλαουγκράνα» δεν σκέφτονται τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη, ενώ ο Φρανκ Ντε Μπουρ, προπονητής του Άγιαξ, αμέφερε πως η ομάδα της Βαρκελώνης παραμένει σπουδαία και χωρίς τον Λιονέλ Μέσι!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr