Home SPORTS NEWS Ισοπαλίες για Ολλανδία και Αργεντινή (videos)

Ισοπαλίες για Ολλανδία και Αργεντινή (videos)


Δεν είχαμε νικητές στα φιλικά ανάμεσα σε Ολλανδία-Ιαπωνία (2-2) και Αργεντινή-Ισημερινό (0-0) που έγιναν στο Γκενκ και στη Νέα Υόρκη αντίστοιχα. Στον αγώνα της «αλμπισελέστε» οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι… Μιλάμε για ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στο Μουντιάλ..

Στο Βέλγιο η Ολλανδία είχε καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με 2-0 με γκολ από τον Φαν ντερ Φάαρτ στο 12’ και στο 39′ ο Ρόμπεν. Για τους «σαμουράι» μείωσε ο Οσάκο στο 44’, ενώ η Ιαπωνία ισοφάρισε με τον Χόντα στο 60’.

Στις ΗΠΑ Αργεντινή (έπαιξε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι) και Ισημερινός δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και έτσι το μεταξύ τους φιλικό έληξε 0-0…Η Αργεντινή είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν δημιούργησε πολλές φάσεις. Αντιμετώπισε ωστόσο προβλήματα από τους αντίπαλους επιθετικούς, οι οποίοι εκμεταλλέυτηκαν την ταχύτητά τους. Στο 12’ ο Ισημερινός είχε μάλιστα δοκάρι (αριστερό) σε κοντινή καρφωτή κεφαλιά του Βαλένσια! Στο 88’ ο Ντι Μαρία επιχείρησε μονοκόμματο δεξί σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, και η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι.

Σαμπέγια: «Διαφορά χωρίς Μέσι, φαβορί Ισπανία, Γερμανία και Βραζιλία για Μουντιάλ»
Μετά τον αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Αλεχάντρο Σαμπέγια, στάθηκε στην απουσία του Λιονέλ Μέσι. Υπογράμμισε μάλιστα πως η ομάδα του δεν είναι στα φαβορί για το Μουντιάλ…
«Όλοι ξέρουν στην Αργεντινή πως χωρίς τον Μέσι υπάρχει διαφορά. Μετά από τα πρώτα λεπτά είχαμε καλή κυκλοφορία, νιώσαμε πάντως αρκετά τους επιθετικούς τους», υπογράμμισε και ρωτηθείς για τις πιθανότητες κατάκτησης του Μουντιάλ από την ομάδα του, είπε: «Οι υποψήφιοι για την κατάκτηση του τροπαίου είναι οι Ισπανία, Γερμανία και Βραζιλία».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr