Home SPORTS NEWS «Λευκή» ισοπαλία στο «Γκούντισον Παρκ» (photos&video)

«Λευκή» ισοπαλία στο «Γκούντισον Παρκ» (photos&video)


Την τρίτη συνεχόμενη νίκη στη Πρέμιερ Λιγκ ήθελαν Έβερτον και Τότεναμ στο μεταξύ τους ματς για την 10η αγωνιστική, αλλά οι δυο ομάδες δεν σκόραραν, έμειναν στο 0-0 στο «Γκούντισον Παρκ» και έτσι πήραν από έναν βαθμό… Σε αγώνα που όλοι… πάγωσαν, όταν τραυματίστηκε ο Λιορίς.

Οι «πετεινοί» ανέβηκαν στους 20 βαθμούς, όσους έχουν Τσέλσι και Λίβερπουλ στην 2η θέση, ένα πόντο πίσω τους τα «ζαχαρωτά». Με την Έβερτον να έχει τους ίδιους βαθμούς (19) με Μάντσεστερ Σίτι και Σαουθάμπτον…

Όπως είπαμε, σε κάποιαο φάση χτύπησε ο Λιορίς σε φάση με τον Λουκάκου και ο Γάλλος πορτιέρο της Τότεναμ έμεινε για λίγο αναίσθητος! Όλοι… πάγωσαν στο γήπεδο, αλλά μετά από λίγο ο διεθνής άσος συνήλθε και με την… επέμβαση των ιατρών!

Οι συνθέσεις…
εβερτον: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Τζαγκιέλκα, Ντιστέν, Μπέινς, ΜακΚάρθι, Μπάρι, Όσμαν (63′ Μπάρκλεϊ), Μιραλάς (63′ Ντεουλοφέου), Πίνααρ, Λουκακού (86′ Γέλαβιτς).
τοτεναμ: Λιορίς, Γουόκερ, Ντόσον, Κίρικες, Βερτόνχεν, Παουλίνιο, Σάντρο (61′ Ντεμπελέ), Χόλτμπι (86′ Έρικσεν), Τάουνσεντ, Λένον (68′ Σίγκουρτσον), Σολδάδο.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr