Home SPORTS NEWS Ματσάρα και 3-3 στο «Γκούντισον Παρκ»! (video)

Ματσάρα και 3-3 στο «Γκούντισον Παρκ»! (video)


Σπουδαίο ντέρμπι είχαμε στο «Γκούντισον Παρκ» ανάμεσα στην Έβερτον και τη Λίβερπουλ, με το τελικό 3-3 για την 12η αγωνιστική να διαμορφώνεται μετά από συγκλονιστική μάχη, σούπερ με γκολ ο Κίβεν Μιραλάς, ο οποίος γλίτωσε την κόκκινη κάρτα, για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Σουάρες… Οι δυο παίκτες είχαν πάντως πολλές αψιμαχίες και με πολλή ένταση… Οι «κόκκινοι» είναι στο -1 από την κορυφή, ενώ η Έβερτον, που έμεινε για 5ο αγώνα αήττητη, με την 3η σερί ισοπαλία είναι τρεις πόντους πίσω από τους «κόκκινους»…

Η Λίβερπουλ, σ’ ένα συγκλονιστικό ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ προηγήθηκε δύο φορές, αλλά με τέρμα τουΣτάριτζ στο 89’ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία! Δυο τέρματα για τα «ζαχαρωτά» ο Λουκάκου!
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5’, όταν μετά από κόρνερ, ο Φελίπε Κοουτίνιο από το ύψος της μεγάλης περιοχής σκόραρε….
Στο 8’ σκόραρα ο Κέβιν Μαριλάς, κάνοντας το 1-1 με κοντινή προβολή. Αυτό ήταν το πρώτο φετινό γκολ του πρώην άσου του Ολυμπιακού με την Έβερτον είχε βρει δίχτυα και στο πρόσφατο φιλικό του Βέλγιου με την Ιαπωνία. Στο 19′ ο Λουίς Σουάρες με εκτέλεση φάουλ, πέτυχε το 9ο φετινό του γκολ και έδωσε ξανά προβάδισμα στους «κόκκινους»!

Στο 54’ ο Μιραλάς έβγαλε πολύ καλά μπαλιά στον Ζεράρ Ντεουλοφέου ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Σιμόν Μινιολέ, αλλά ο Βέλγος πορτιέρο απέκρουσε το πλασέ του αντιπάλου του. Στο 64’ έβγαλε ξανά τετ-α-τετ αυτή τη φορά με τον Λουκάκου.
Τελικά, ο νεαρός Βέλγος επιθετικός στο 72’ ισοφάρισε με πλασέ. Είχε προηγηθεί εκτέλεση φάουλ από τον ίδιο και εντυπωσιακή απόκρουση του Μινιολέ, αλλά ο Λουκάκου πήρε το… ριμπάουντ και σκόραρε, ισοφαρίζοντας σε 2-2

Ο πορτιέρο της Λίβερπουλ έκανε δυο επεμβάσεις και στο 81’ σε προσπάθεια του Ντεουλοφέου, αλλά μετά τη 2η απόκρουση του, στο κόρνερ που ακολούθησε (εκτέλεσε ο Μιραλάς) σκόραρε ξανά ο Λουκάκου με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι! Ο Βέλγος επιθετικός σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι κόντρα στην Λίβερπουλ!
Οι «κόκκινοι» δεν είχαν πει όμως την τελευταία λέξη, καθώς ο Στάριτζ (λόγω τραυματισμού δεν ήταν στην 11άδα), που μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 79’, στο 89’ ισοφάρισε σε 3-3 με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Στίβεν Τζέραρντ.

Όπως είπαμε, ο Κέβιν Μιραλάς, έπαιξε… ξύλο με τον Λουίς Σουάρες και στο 34’ έκανε πολύ σκληρό φάουλ στον Ουρουγουανό. Πετυχαίνοντας τον αντίπαλό του στο γόνατο, με προέκταση του ποδιού του. Τελικά, δεν είδε την κόκκινη κάρτα, αλλά κίτρινη, Σκληρό μαρκάρισμα έκανε και ο Σουάρες στον Μιραλάς, χωρίς να τον βρει! Η φάση έγινε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Βέλγιο να φαίνεται να… πατάει στην πλάτη ξανά τον Ουρουγουανό στην πλάτη…
Οι συνθέσεις
Eβερτον: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Τζαγκιέλκα, Ντιστέν, Μπέινς (50′ Ντεουλοφέου), ΜακΚάρθι, Μπάρι, Μπάρκλεϊ, Μιραλάς, Πίνααρ (83′ Στόουνς), Λουκακού.
Λιβερπουλ: Μινιολέ, Γκλεν Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ, Φλάναγκαν, Λούκας Λέιβα (79′ Στάριτζ), Τζέραρντ, Τζο Άλεν (69′ Μόουζες), Χέντερσον, Κοουτίνιο, Λουίς Σουάρες.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr