Home SPORTS NEWS Μουρίνιο: «Ήταν πέναλτι…» (videos)

Μουρίνιο: «Ήταν πέναλτι…» (videos)


Πέναλτι… είδε ο Ζοσέ Μουρίνιο στην… επαφή του Ραμίρες με αντίπαλο αμυντικό στον αγώνα της Τσέλσι με την Γουέστ Μπρομ, φάση με την οποία οι «μπλε» ισοφάρισαν σε 2-2 στο 90’+6. Ο Αντρέ Μάρινερ δεν είδε ότι ο Βραζιλιάνος μέσος των «μπλε» είχε… αρχίσει ήδη να πέφτει μέσα στην περιοχή, και η απόφασή του ξεσήκωσε «θύελλα» διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους!

Μετά τον αγώνα ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέφερε πως η απόφαση του ρέφερι ήταν σωστή! «Ήταν πέναλτι! Το είδα δυο – τρεις φορές σε ριπλέι και μου φάνηκε σωστή η απόφαση του ρέφερι. Με το ίδιο σκεπτικό, έπρεπε να μας δώσει φάουλ στη φάση από την οποία πέτυχε το δεύτερο γκολ η Γουέστ Μπρομ. Ο Αντρέ Μάρινερ είναι ένας από τους καλύτερους διαιτητές στην Ευρώπη, αλλά σήμερα έκανε λάθη και δεν είμαι ευχαριστημένος», υπογράμμισε ο Πορτογάλος προπονητής.

Γενικότερα για τον αγώνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο «Special One» ανέφερε: «Ήταν δραματικό το φινάλε. Χάναμε, αλλά προσπαθούσαμε πολύ στα εναπομείναντα λεπτά να αποφύγουμε το αρνητικό αποτέλεσμα. Παλέψαμε πολύ. Στο τελευταίο 15λεπτο, νομίζω ότι όλο το ματς ήταν μόνο αντοχές και δύναμη και όχι τακτικές και τεχνική. Χάσαμε ευκαιρίες, ισοφαρίσαμε με πέναλτι για το οποίο παραπονιέται η αντίπαλη ομάδα, αλλά όταν θα επιστρέψουν στα σπίτια τους οι αντίπαλοι, θα δουν ότι σωστά δόθηκε το πέναλτι. Δεν ήταν λάθος».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr