Home SPORTS NEWS Μπορεί και… χωρίς τον Μέσι (video)

Μπορεί και… χωρίς τον Μέσι (video)


Ο Λιονέλ Μέσι ήταν στο γήπεδο για να παραλάβει το «Χρυσό Παπούτσι» και οι συμπαίκτες του τον… επιβράβευσαν με «τεσσάρα» (4-0) κόντρα στη Γρανάδα για την 14η αγωνιστική της πριμέρα ντιβιζιόν… Οι «μπλαουγκράνα», χωρίς τον Αργεντινό άσο που είναι τραυματίας, έφτασαν στην επιτυχία, εκτελώντας δυο πέναλτι. Έτσι, συνέχισαν την αήττητη πορεία τους (13-1-0) και είναι πλέον στο +6 από την Ατλέτικο (έχει έναν παιχνίδι λιγότερο). Η φιλοξενούμενη που έπαιζε από το 66’ με 10 παίκτες, έμεινε στους 17 πόντους και στο μέσο της βαθμολογίας, στον πάγκο έμεινε ο Ορέστης Καρνέζης! Να αναφέρουμε πως ντεμπούτο με τη Μπαρτσελόνα έκανε ο Ανταμά Τραορέ σε ηλικία 17 ετών και 11 μηνών (έγινε ο 8ος νεότερος στην ιστορία του συλλόγου).

Η Μπαρτσελόνα είχε σε κέφια τον Νεϊμάρ και τον Πέδρο, αλλά τα γκολ ήρθαν από άλλους παίκτες. Ο Ινιέστα έκανε το 1-0 στο 20’ με πέναλτι, ενώ με τον ίδιο τρόπο σκόραρε και ο Φάμπρεγκας στο 40’. Το 3-0 πέτυχε ο Αλέξις στο 71’, ενώ ο Πέδρο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 90’. Για τη Γρανάδα αποβλήθηκε στο 66’ ο Ιτούρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα (πρώτη στο 25’)!

Ο Λιονέλ Μέσι αποθεώθηκε πριν από την έναρξη του ματς, καθώς παρέλαβε το «Χρυσό Παπούτσι»!

Οι συνθέσεις
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Μαρτίν Μοντόγια, Πικέ, Μπάρτρα, Αντριάνο, Μπουσκέτς (73′ Σονγκ), Φάμπρεγκας, Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες (73′ Σέρχι Ρομπέρτο), Πέδρο, Νεϊμάρ (82′ Ανταμά Τραορέ).
ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Ντιακατέ, Μουρίγιο, Φουλκέ, Ιτούρα, Ρέθιο, Φραν Ρίκο, Πίτι (76′ Ιγκάλο), Μπραχιμί (77′ Μπουονανότε), Ελ-Αραμπί (71′ Ρίκι).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr