Home SPORTS NEWS Νέα… γκέλα για την Μονακό (Video)

Νέα… γκέλα για την Μονακό (Video)


Η Μονακό έκανε νέα… γκέλα στο Σαμπιονά, καθώς για την 13η αγωνιστική άφησε δυο βαθμούς στην έδρα της, με το 1-1 εντός κόντρα στην Εβιάν, η οποία συνέχισε την ανοδική της πορεία. Η ομάδα του πριγκιπάτου στα τέσσερα τελευταία έχει μια νίκη (1-2-1), έπιασε τη Λιλ στην 2η θέση με 26 πόντους, ούσα στο -2 από την κορυφή και την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά έχει έναν αγώνα λιγότερο. Για τη Μονακό είχε προηγηθεί η ήττα με 2-0 εκτός από τη Λιλ, αλλά και ο αποκλεισμός από το Λιγκ Καπ (1-0 στη Ρεμς)..

Η Εβιάν δεν έχασε για τρίτο συνεχόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα. Είχαν προηγηθεί δυο σερί νίκες, 1-0 τη Βαλενσιέν εκτός και 2-1 την Τουλούζ εντός με ανατροπή. Έτσι ανέβηκε στην 12η θέση με 16 βαθμούς. Ενδιάμεσα νίκησε και στην έδρα της Γκινγκάμπ για το Λιγκ Καπ με 2-1, ξανά με ανατροπή…

Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε με τον Βας στο 20’, ο Φαλκάο ισοφάρισε στο 27’, αλλά η Μονακό δεν κατάφερε να φτάσει σε άλλο γκολ… Είναι χαρακτηριστικό πως ο Σούμπασιτς είχε και δύο καλές αποκρούσεις στο δεύτερο ημίχρονο στερώντας από την Εβιάν το δεύτερο γκολ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr