Home SPORTS NEWS Νέα… τριάρα η Άντερλεχτ

Νέα… τριάρα η Άντερλεχτ


Την ανοδική της πορεία στο βελγικό πρωτάθλημα συνέχισε η Άντερλεχτ, καθώς για δεύτερη αγωνιστική πέτυχε… τριάρα και επικράτησε με 3-1 της Λεουβέν για την 14η αγωνιστική, και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή με παιχνίδι περισσότερο. Δυο γκολ ο Μίτροβιτς και ένα ο Κλιέσταν. Τρεις κόκκινες στον αγώνα…

Η Άντερλεχτ έμεινε για τέταρτο αγώνα αήττητη στο πρωτάθλημα (3-1-0) με δυο σερί νίκες, 3-0 την Οστάνδη εκτός και 3-1 την Λεουβέν (με 11 πόντους είναι λίγοι πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις) εντός.

Ο Σάσα Κλιέσταν στο 43’ πέτυχε το 1-0, ενώ στο 44’ σκόραρε και ο Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς και το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε. Ο νεαρός Σέρβος σκόραρε και στο 81’. Η φιλοξενούμενη έχασε στο 79’ με κόκκινη τον Πέτερσον και στο 85′ τον Νγκολόκ για την φιλοξενούμενη είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (πρώτη στο 78’) και αποβλήθηκε. Για την Άντερλεχτ αποβλήθηκε ο Άντονι Βάντεν Μπόρε στο 90’ με δεύτερη κίτρινη (στο 62’ η πρώτη)

Η Άντερλεχτ έπαιξε με τους: Καμίνσκι, Βάντεν Μπόρε, Κουγιατέ, Μπεμπά, Ντεσχάχτ, Μιλιβόγιεβιτς, Κλιέσταν (66’ Τίλεμανς), Ντε Ζέου (74’ Πρατ), Μάσιμο Μπρούνο, Ν’Σακαλά (85’ Ατσεαμπόνγκ), Μίτροβιτς.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr