Home SPORTS NEWS Ο Μέσι για Ρονάλντο, τραυματισμό και Μουντιάλ

Ο Μέσι για Ρονάλντο, τραυματισμό και Μουντιάλ


Έχοντας το “Χρυσό Παπούτσι” στο πλευρό του για τα 46 γκολ που πέτυχε την περσινή σεζόν, ο Λιονέλ Μέσι μίλησε στην ισπανική Marca και αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, στον τραυματισμό του αλλά και στο όνειρο κατάκτησης του Μουντιάλ με την Αργεντινή.

«Δεν ξέρω αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στο απόγειο της καριέρας του όμως σκοράρει συνέχεια σε όλους τους αγώνες τόσο με την ομάδα του όσο και με τη χώρα του. Το κάνει αυτό για πολλά χρόνια», τόνισε ο Αργεντινός για τον Πορτογάλο και στη συνέχεια μίλησε για τον τραυματισμό του.

«Αυτά που λένε σχετικά με τον τραυματισμό δεν με απασχολούν γιατί είμαι συνηθισμένος να μιλούν συνέχεια όχι μόνο για τον τραυματισμό μου αλλά για τα πάντα σχεδόν. Λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου τώρα όμως η αποθεραπεία μου κυλάει ομαλά και θα επιστρέψω έτοιμος τον επόμενο χρόνο».

Για το αν θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα: «Η πρόθεσή μου είναι να μείνω. Είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Σε κάνει περήφανο το να λένε τόσο καλά λόγια. Όμως η ζωή μου είναι συνδεδεμένη με την Μπαρτσελόνα».

Για το όνειρο της κατάκτησης του Μουντιάλ: «Είχα την τύχη να κατακτήσω πολλά τρόπαια. Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ένα όνειρο για εμένα, για τους συμπαίκτες μου και φυσικά για τη χώρα, η οποία δεν τα έχει καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι οι πιο δυνατοί αντίπαλοι θα είναι η Βραζιλία, η Γερμανία και η Ισπανία».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr